- 3 Haziran 2015
- 57.190
- 66.385
- 4.143
Gitmiş
bu çok ama çok kötü oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitmiş
Yav herkes çöp zatenTrezeguet 5m ye serbest kalıyorken alacaktık. Baya istemiştim de forumda anadolu çöpü diyenler vardı![]()
Efsane 2 kere bırakıp gitmezmesele ban yemek değil mesele GALATASARAYIN efsanesine sövmek
Kilit acacak adami alacagimiza bizi kilitleyecek dallamayi aldikYav herkes çöp zaten
2.5u biz çekelim diye yazmıştım elli kez. Diagne yokken de çok iyidi o.
Daha ucuza alabilirdik hatta Diagne ye göreKilit acacak adami alacagimiza bizi kilitleyecek dallamayi aldik
Akbaba yerine onu alabilirdik yazın. Muazzam sezon geçirmişken niye hiç sulanmadık cidden anlamıyorum.Kilit acacak adami alacagimiza bizi kilitleyecek dallamayi aldik
1 sezonu kalmis adama 4 miyon euro vermekte kerizlikti.Akbaba yerine onu alabilirdik yazın. Muazzam sezon geçirmişken niye hiç sulanmadık cidden anlamıyorum.
Yarım sezon1 sezonu kalmis adama 4 miyon euro vermekte kerizlikti.
Yarimsa daha betermis. Ozaman salihe bile para verebilir bunlar. Ffp var allahtanHa
Yarım sezon
1Yarım sezon
Isim alalim renkdas.Futboldan ve futbolcudan anlamayan cahil kaynıyor burası
Akbaba'yı da bize gelmeden önce 1-2 sene falan yazmıştım. Doğru adamdı ama 4 verilmezdi. İşte Başak ve Fener istedi diye gaza geldiler.1 sezonu kalmis adama 4 miyon euro vermekte kerizlikti.
@Berke Deniz sana diyorFutboldan ve futbolcudan anlamayan cahil kaynıyor burası