Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla nokta atışı denecek 2-3 transfer umarım yaparlar. Benim takımda görmek istediğim ve eksik olan şutör ve duran top ustası oyuncu piyasada buna uygun ve maliyeti bize uygun olan oyuncu varmı bilemicem. Varsada sosyal medyada dillendirilmeli. Bizim yönetim sosyal medyayı aşırı takip ediyor.

Valla nokta atışı denecek 2-3 transfer umarım yaparlar. Benim takımda görmek istediğim ve eksik olan şutör ve duran top ustası oyuncu piyasada buna uygun ve maliyeti bize uygun olan oyuncu varmı bilemicem. Varsada sosyal medyada dillendirilmeli. Bizim yönetim sosyal medyayı aşırı takip ediyor.
Banega tam o tanıma uygun futbolcuydu aslında alabilseydik zamanında.

Rodrigez yada onyekuru gibi iki kanat iki tane forvet bir duran top kullanabilen gol katkısı veren 10 numara
Belhanda cagne falcao Babel yolla
Sekidika ozornafor kiralık yolla

Berat Özdemir, Jonas Wind, Lovriç- Kemaldeen yada son tercih Onyekuru. Marcao satılırsa ki satılacak bence 1 de stoper Falcao da gider.

sağ ve sol kanat,10 numara,2 forvet,1 altı-sekiz oynayan biri toplam 6 transfer şart kimse çok demesin yaz dönemi yapılması gerekenleri yapmadıkları için durum bu malesef..

seri ve karaman çöpleri gelmesin aman

kenan karamanın gerek çalışkanlığı gerek disiplini ile takımımızda şu anda eksik olan ön alan baskısında katkı vereceği

aynı zamanda çift forvete döndüğümüzde çok iyi bir alternatif olacağı

aynı zamanda topun bizde kalmasını sağlayacak sırtı dönük oyunu gerek kenarda gerekse zaman zaman santraforda oynayacağı adeta bilimsel bir gerçek olarak karşımızda

bu durumda kendisine hayır deme şansımız çok az görünüyor

Onyekuru ile birlikte kaliteli yerli alinsin kafi simdilik.
Turk milli takiminda koskoca Galatasaray'dan neredeyse oyuncu olmamasi utanc verici.Her zaman oldugu gibi milli takimin iskeletini biz olusturmaliyiz.

Marcao satilirsa yerine alinacak isim belli

szalaiattila.jpg

attila szalai

kenan karamanın gerek çalışkanlığı gerek disiplini ile takımımızda şu anda eksik olan ön alan baskısında katkı vereceği

aynı zamanda çift forvete döndüğümüzde çok iyi bir alternatif olacağı

aynı zamanda topun bizde kalmasını sağlayacak sırtı dönük oyunu gerek kenarda gerekse zaman zaman santraforda oynayacağı adeta bilimsel bir gerçek olarak karşımızda

bu durumda kendisine hayır deme şansımız çok az görünüyor

kalem var mı

imzamı atacağım da

transfere bu kdr şeapmayın bakın takım ne güzel oynuyor geçen sene o kdr adam alınca güya takım uçacaktı ne oldu Fıs o yüzden transfere bel bağlayıp şeapmayın saygıler
Bu gerçekten doğru bu arada. Çöpleri gönderip o çöplerin bir iki gömlek daha iyi performans verebilecek olanını getirsek iyidir. Gerçi kim çöp kim değil o da belli değil bu aralar. Çünkü iki hafta önce çöp dediğimiz adamlar şimdi deli gibi performans veriyor. Emre Taşdemir'den kim beklerdi böyle bir yükseliş örneğin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt