Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taylan Os-Oos karışımlı bir oyuncu. yokluktan Dos'a devşiriliyor. Doğal olarak zorlanıyor ve hatalar yapıyor. dikkatli bakarsan defansif zaafları çok fazla ve bu zaafları da genelde faul yaparak kapatmaya çalışıyor. Erzurum da Akbaba gibi hücuma yakın oynuyordu.

Bize transferi de o şekilde oldu. ama bizde o bölgeye yetmiyor. 8 için de kalitesi yetmez. Hazır 6 numara eksiği de varken, hoca 6 numaraya yönlendirdi kendisini. şapkadan tavşan çıktı diyelim. ama tutmuyor.

Taylan iyi niyetli, bu mevkiye geçtikten sonra bazı yeni özellikler kazanmaya başladı, mücadele, top kazanma, geriden oyun kurma gibi özellikleri gelişti biraz, belli ki antrenmanlarda bunların üzerinde duruyor hoca. Joker oldu. Ama yetmez.

Duygusal davranıp savunma moduna geçmeye gerek yok. Sert bir 6 numaraya, ve oyunu yönlendirip kilit açacak 8 numaraya ihtiyacımız olduğu çok açık. Taylan ömer bayram gibi oyuncualrda rotasyona geçecekler.

Biz ne zaman böyle iyi olduğumuz durumlarda gerçekci olup yorum yaparsak o zaman kazanırız.
Buna yönetimde dahil.
Bir galibiyette herşey toz pembe oluyor.sene sonu şampiyonluk kaçınca ortalığı toz pembe görenler bu sefer oyuncuların hepsine yetersiz demeye başlıyor.tüm yorumlar sonuca göre yapılıyor.Taylan müthiş bir gelişim göstermiştir.Galatasarayın oyuncusu olmuştur.Buda kendisi adına müthiş bir sonuçtur.Ama bize daha iyi bir defansif orta saha lazım.

Bizim devre arasında çok ciddi takviyelere ihtiyacımız var.

Ama malesef transfer hocanın transfer hakkındaki yorumlarını okuyunca hayal kırıklılığına uğradım.Kiralık olayına bu kadar olumsuz bakması çok yanlış.

Sanırım gene alternatif oyuncularla dolduracaklar takımı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence ofansif oynasa daha fazla yetersiz kalır. Ne Kılıncın ne de Feg'in yaptığı işi yapamaz.

Defansif yönünü geliştirmeye çalışarak 6 numara oynaması onun için de daha iyi olur.

Aslında buda doğru bir tespit.
Fakat bir oyuncunun Galatasarayda yedeğe düşmesi alternatif oyuncu olması kötğ bir durum değil. Avrupa lig ve kupa gibi uzun maratonda aternatif oyuncuda iyi yapılan bir rotasyında çok maça çıkabilir.Cezalı ve sakatlık sorunu oldupunda apışıp kalıyoruz.
İyi bir defansf orta saha oyuncu alırız taylanda alternatifi olur.Bu taylanı yetersiz yapmaz.Taylan artık kendisini kanıtlamıştır.Galatasrayın oyuncusu olmuştur.

Çok hatalı bir tutum.Para yok, sattığın kadar al var nasıl olacak hocam..

Anlamsız bir inat var hocada. Bu sezon şampiyonluk çok önemli.Kiralık için en uygun zamanda böyle düşünmesi çok büyük bir hata..

Bence iyi yapıyor. Çünkü kiralik futbolcu uygun şekilde alımı mümkün değilse kesinlikle aidiyet duygusu taşımıyor. Kendini riske atmıyor. Saraccide de bu tür bir problem olduğunu düşünüyorum

Bursaspor a sekidika ozornafor sener bir miktar da verin sağ bek İsmail çok çalış ile Ali akman i alabilirsek cok iyi olur
Kenan karaman alınabilir Ahmet Musa -cagne - Kenan karaman - Ali akman yeterli
Bize taylanin yanına biri lazim Salih olursa oynayabilir mi orada
Kesin gitmesi gerekenler Falcao ,etobo ,sekidika ,ozornafor ,

Sekidika kalır bence

Biz ne zaman böyle iyi olduğumuz durumlarda gerçekci olup yorum yaparsak o zaman kazanırız.
Buna yönetimde dahil.
Bir galibiyette herşey toz pembe oluyor.sene sonu şampiyonluk kaçınca ortalığı toz pembe görenler bu sefer oyuncuların hepsine yetersiz demeye başlıyor.tüm yorumlar sonuca göre yapılıyor.Taylan müthiş bir gelişim göstermiştir.Galatasarayın oyuncusu olmuştur.Buda kendisi adına müthiş bir sonuçtur.Ama bize daha iyi bir defansif orta saha lazım.

Bizim devre arasında çok ciddi takviyelere ihtiyacımız var.

Ama malesef transfer hocanın transfer hakkındaki yorumlarını okuyunca hayal kırıklılığına uğradım.Kiralık olayına bu kadar olumsuz bakması çok yanlış.

Sanırım gene alternatif oyuncularla dolduracaklar takımı.

Hoca kiralık konusunda dibine kadar haklı..

1. Senaryo : Oyuncu uzun süredir oynamamistir takımında form tutmasını beklersin sezon biter.

2.Senaryo : Oyuncuyu alırsın takımı benimsetemezsin yaza geri döneceğini bilir.

3.Senaryo : Oyuncuyu alırsın çok da iyi oynar takımı da benimser ama maddi gücün yetmez almaya onye -denayer gibi..

Hocanın söylemleri çok doğruydu..Kiralık alıyorsak en az 1.5 yılligina almalıyız saracchi gibi.. elin topcusunu parlattigimiza değsin

@gsarayruhu1905: Bu arada herkes gözden kaçırdı ama Fatih Terim basın toplantısında santrfora bir transfer olabileceğinin mesajını verdi. Forvet alınacak mı sorusuna hoca, "Bazı değişikler yapabiliriz. Oraya da oyuncu alabiliriz. İlgilendiğimiz oyuncu da var." dedi. İlgilendiğimiz oyuncu var açıklaması ilginç. Oyuncular da demedi, oyuncu dedi. Demek ki hoca kafasında bir isme odaklanmış.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forvet için mücadeleci bir forvet isteyeceğini düşünüyorum hocanın fakat bizim için kanat oyuncusu ve duran top kullanacsk oyuncuda çok onemli

Hoca kiralık konusunda dibine kadar haklı..

1. Senaryo : Oyuncu uzun süredir oynamamistir takımında form tutmasını beklersin sezon biter.

2.Senaryo : Oyuncuyu alırsın takımı benimsetemezsin yaza geri döneceğini bilir.

3.Senaryo : Oyuncuyu alırsın çok da iyi oynar takımı da benimser ama maddi gücün yetmez almaya onye -denayer gibi..

Hocanın söylemleri çok doğruydu..Kiralık alıyorsak en az 1.5 yılligina almalıyız saracchi gibi.. elin topcusunu parlattigimiza değsin

Bence iyi yapıyor. Çünkü kiralik futbolcu uygun şekilde alımı mümkün değilse kesinlikle aidiyet duygusu taşımıyor. Kendini riske atmıyor. Saraccide de bu tür bir problem olduğunu düşünüyorum

Aidiyet duygusu futbolcunun karakterine bağlı.Kiralık futbolcuyla alakası falan yok.Onyekuru geldi çatır çatır oynadı.

1. Gidip doğru oyuncuyu almazsan etobo gibi doğal olarak form tutmasını beklersin.Bu durum tamamen aldığın oyuncuya göre değişir..

2. onyekuru çatır çatır oynadı.saracci gayet kendisini vererek oynuyor.Bunlar anlamsız argümanlar.

3. Yahu doğru oyuncuları alırsan sana şampiyonluk getirecek.10 tane kiralık oyuncu alınsın demiyorum.Varsın iyi performans göstersin alamayalım.Onyekurunun yıllık ücretinin dışında kiralık maliyeti 750000 euro..Biz kimlere ne paralar veriyoruz..Alacağımız fark yaratacak iki kaliteli oyuncu belkide bize şampiyonluk getirecek.Böyle bir oyuncuyu bulmak zor o yüzden alamayız denilse anlarım.

kiralık olmayacak, sattığın kadar al var bonservisli olmayacak, yaşlı olmayacak nasıl olacak bu iş...

ne olursa olsun yarım dönem veya 1,5 yıllık kiralık, genç, yaşlı, bonservisi elinde veya yüksek önemli olan doğru oyuncuları almak.
kim as kim 11 olacak onları belirlemek.Planlamayı doğru yapmak.

mesela ocak ayında bize alternatif oyuncumu lazım yoksa ilk 11e mi oyuncu lazım.Şampiyonluk yolunda fark yaratacak oyuncular mı lazım elindeki oyunculardan bir fazlası olmayan oyuncular mı lazım.

benim düşüncen eğerki ilk 11 e fark yaratacak oyuncular alınmayacaksa transfer yapmanın hiçbir anlamı yok.

Aidiyet duygusu futbolcunun karakterine bağlı.Kiralık futbolcuyla alakası falan yok.Onyekuru geldi çatır çatır oynadı.

1. Gidip doğru oyuncuyu almazsan etobo gibi doğal olarak form tutmasını beklersin.Bu durum tamamen aldığın oyuncuya göre değişir..

2. onyekuru çatır çatır oynadı.saracci gayet kendisini vererek oynuyor.Bunlar anlamsız argümanlar.

3. Yahu doğru oyuncuları alırsan sana şampiyonluk getirecek.10 tane kiralık oyuncu alınsın demiyorum.Varsın iyi performans göstersin alamayalım.Onyekurunun yıllık ücretinin dışında kiralık maliyeti 750000 euro..Biz kimlere ne paralar veriyoruz..Alacağımız fark yaratacak iki kaliteli oyuncu belkide bize şampiyonluk getirecek.Böyle bir oyuncuyu bulmak zor o yüzden alamayız denilse anlarım.

kiralık olmayacak, sattığın kadar al var bonservisli olmayacak, yaşlı olmayacak nasıl olacak bu iş...

ne olursa olsun yarım dönem veya 1,5 yıllık kiralık, genç, yaşlı, bonservisi elinde veya yüksek önemli olan doğru oyuncuları almak.
kim as kim 11 olacak onları belirlemek.Planlamayı doğru yapmak.

mesela ocak ayında bize alternatif oyuncumu lazım yoksa ilk 11e mi oyuncu lazım.Şampiyonluk yolunda fark yaratacak oyuncular mı lazım elindeki oyunculardan bir fazlası olmayan oyuncular mı lazım.

benim düşüncen eğerki ilk 11 e fark yaratacak oyuncular alınmayacaksa transfer yapmanın hiçbir anlamı yok.

onyekuru oynadı 2 kez kiralık noldu alabildin mi ? Her dönem yana yakıla kiralık adam mı arayacağız? takımında şans bulamayan seriyi bile kiralık alamadık yazın vermediler..
1.5 yıl kiraliga hoca zaten karşı çıkarım demedi.. en azından alamasak da uzun süre faydalanmış oluruz.. 6 aylık kiralamaya kesinlikle karşıyım varsın elimizdeki topçular oynasın zaten kimse sana takımını kurtaracak adamı kiralamıyor devre arası umudu kestiği atıl oyuncusunu veriyor .. boş beleş kiralık oyuncu alsak bugün taylan diye bir oyuncumuz olmayacaktı.. ogulcan -kerem kupada ancak forma şansı bulurdu.. Bazen krizleri fırsata çevirmek gerekir ..
Günü kurtarmak bize maalesef birşey kazandırmıyor ..

Gelirse iyi olur:
Bir orta saha (Çift yönlü)
Bir forvet (Vallahi biz net bir forvet özledik)
Bir açık oyuncusu (Sprinter like Onyekuru)

Giderse iyi olur:
Falcao
Ozornwafor
Fatih Öztürk (Keşke bir daha kulübün önünden dahi geçmese)

Kale: Muslera, Okan

Sağ bek: Oumar, Linnes

Sol bek: Saracchi, Emre

Stoper: Luyindama, Donk, Marcao, Emin

Orta saha (6 numara): Taylan, Etebo

Orta saha (8 numara): Belhanda

Sağ iç: Feghouli, Oğulcan

Sol iç: Emre Kılınç, Arda, Ömer

Forvet arkası: Emre Akbaba, Feghouli

Santrafor: Diagne, Babel

Gelirse iyi olur:
Bir orta saha (Çift yönlü)
Bir forvet (Vallahi biz net bir forvet özledik)
Bir açık oyuncusu (Sprinter like Onyekuru)

Giderse iyi olur:
Falcao
Ozornwafor
Fatih Öztürk (Keşke bir daha kulübün önünden dahi geçmese)

Kale: Muslera, Okan

Sağ bek: Oumar, Linnes

Sol bek: Saracchi, Emre

Stoper: Luyindama, Donk, Marcao, Emin

Orta saha (6 numara): Taylan, Etebo

Orta saha (8 numara): Belhanda

Sağ iç: Feghouli, Oğulcan

Sol iç: Emre Kılınç, Arda, Ömer

Forvet arkası: Emre Akbaba, Feghouli

Santrafor: Diagne, Babel
Şimdi şöyle bir durum var reis Ozornwafor kadroya dahil edilmemişti zaten Falcao'nun gitmesi durumunda sadece 1 tane yabancı oyuncu yazabiliriz kadroya ki bundan hariç sadece 1 mil. € bir bütçemiz var kim niye 1 mil.€ için golcüsünü bıraksın bu Ocak ayında ?

Kendimizi şuna alıştıralım Ocak ayında Falcao gider sene sonuna kadar Diagne ve Babel ile oynarız...

Dünkü maçı utanmasa hakemle kazandılar diyecek ağlayacak duruma gelmiş.

Şimdi şöyle bir durum var reis Ozornwafor kadroya dahil edilmemişti zaten Falcao'nun gitmesi durumunda sadece 1 tane yabancı oyuncu yazabiliriz kadroya ki bundan hariç sadece 1 mil. € bir bütçemiz var kim niye 1 mil.€ için golcüsünü bıraksın bu Ocak ayında ?

Kendimizi şuna alıştıralım Ocak ayında Falcao gider sene sonuna kadar Diagne ve Babel ile oynarız...

Falcao -->
Onyekuru <-- 1 m EUR kiralama bedeli, sene sonu zorunlu satın alma opsiyonu 5-6 m EUR

Kaldı geriye bir orta saha ile bir forvet :/

Falcao -->
Onyekuru <-- 1 m EUR kiralama bedeli, sene sonu zorunlu satın alma opsiyonu 5-6 m EUR

Kaldı geriye bir orta saha ile bir forvet :/
Bence Onyekuru defteri kapandı reis Fatih Terim'in kiralık olarak kastettiği oyuncu kendisiydi diye düşünüyorum veya Seri'de olabilir artık kiralık gelsin oynasın biraz daha uzak bize çünkü Fatih Terim bir oyun planı tutturmaya çalışıyor her sene yeni oyuncular yeni sistemler neyi dizilişler ile uğraşmayız

Benim bir düşüncem var o da olursa sol ön için birisi gelebilir Falcao'nun gitmesi ile birlikte ama Onyekuru mu olur ? pek emin değilim orta saha ve forvet için ise şimdi transfer yapılacağını sanmıyorum hala mevcut yönetim ile gireceğiz Ocak transferine de yazın bile o kadar transfer yapamadılar ki Ocak ayında yapabilsinler

Hem orta saha hem forvet hem kanat oyuncusu almayı başarırsa bu yönetim ben çok ama çok şaşırırım reis :danyal:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt