Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.130
- 51.131
- 3.683
İnşallah güzel bi transfer sezonu olur..Transfer olunca güzel , geçen yaz dönemi gibi olursa , etmediğimiz küfür kalmıyor.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah güzel bi transfer sezonu olur..Transfer olunca güzel , geçen yaz dönemi gibi olursa , etmediğimiz küfür kalmıyor.![]()
Orada da böyle dışlanmış gibi bir görüntü sergiliyor
Sen Can Özbek denen ruh hastasini tanimamissin. En cok o sevecekBelhanda'yı seven kişi sayısı azken böyle bir tartışmaya gerek yok bence![]()
@Barış Savaş Bu Can'ı niye etiketlemedin yav..@Can Akasra @Can Eroğlu @Can Muric @Can Özbek bu dördünün ismi Can olupta Belhandaci olmaları beni işkillendiriyor
Yan çar gibiler@Can Akasra @Can Eroğlu @Can Muric @Can Özbek bu dördünün ismi Can olupta Belhandaci olmaları beni işkillendiriyor
Can Büyük vardi galiba o bu mu yoksa baskasi mi o da ağır Belhanda hayranıydıSen Can Özbek denen ruh hastasini tanimamissin. En cok o sevecek
@Hayri Cund forumun eskilerinin fotoğraflarının bulunduğu bir youtube videosu vardı. O video duruyor mu hala?
Can Muric Belhandaci mi gayet saglikli birine benziyordu@Can Akasra @Can Eroğlu @Can Muric @Can Özbek bu dördünün ismi Can olupta Belhandaci olmaları beni işkillendiriyor
Can Büyük vardi galiba o bu mu yoksa baskasi mi o da ağır Belhanda hayranıydı
AnladiimYok bu küçük olani ama eskiden bacağı kara idi
Biz çok eski Belhanda savunucularındanız renktaş, Son dönemde bu görevi yürütmeyi bıraktım ama 3 sene önce falan burada Belhanda dendiğinde Can Akasra akıllara gelirdi.@Can Akasra @Can Eroğlu @Can Muric @Can Özbek bu dördünün ismi Can olupta Belhandaci olmaları beni işkillendiriyor
Yok bunun esi benzeri yok. Karabacak iste bu.Can Büyük vardi galiba o bu mu yoksa baskasi mi o da ağır Belhanda hayranıydı
@Can Özbek namıdiğer @Can Karabacak gibi bir belhanda hayranını nasıl tanımazsın?Can Büyük vardi galiba o bu mu yoksa baskasi mi o da ağır Belhanda hayranıydı

Aaa tamam tamam özür diliyorum hatirladim..@Can Özbek namıdiğer @Can Karabacak gibi bir belhanda hayranını nasıl tanımazsın?