Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kamaldeen'in fiziği ve stili aşırı jonathan bamba'ya benzemiyor mu ya

Antalyaspor’dan Gökdeniz’de düşünülebilir, Kocaelispor’da maçlarını izlemiştim. Üstüne koyarsa çok iş yapar.

bu gökdeniz biraz dangalak gibi
fbdeki ayı gibi fiziğiynen oynuyor çok zeki değil

Rapid Wien’den forvet Ercan Kara’yı takip eden yokmu, 24 yaşında 1.92 boy, bugün yine gol atmış.

99E85F2E-C648-4610-B74C-DD649F236DAB.webp

Bence yerli oyunculara ve gurbetçi kaliteli isimlere yönelsek iyi olur yerli oyunculardan hocamız bir şekilde verim alabiliyor ama geleceklerden önce çöpleri şutlamamız lazım

Ömer Babel falcao diagne Şener etabo ozornwafor bu isimleri gönderip kadro şişkinliğini en aza indirmek ilk öncelik olmalı

yerine listem

mandzukic oluru varsa pato
A.musa
Ali akman
Kenan Karaman
Salih uçan
Ve siyahi b2b

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Sarrachi
Taylan
Salih B2B
Kerem Pato Kenan

onyekuru güzel ama zor dün son dakika keremi çok beğendim bitiriciliği çok iyi düzenli forma giymesi şart

Mevcut kadro ve sistemde Taylan ve kerem asla kesilmemeli düzenli olarak oynamalı hatta Emre kılınçda buna dahil bu üçlü süper hem yerli hemde karakterli insanlar oğulcanı ben tam beğenemedim topuk pasları falan yapıyor bilekleri iyi ama hantal biraz sanki

Bizim yerli ve genç oyunculara yönelip kadromuzda şans vermemiz lazım yabancı yaşlı veya yabancı genç maliyetli isimlere karşıyım yabancı alıcaksak çok komik rakamlara almamız lazım öyle bi jenerasyon varki şuan yerli genç oyuncularımızın çoğu yetenekli her mevki için 1 kaç isim bulamamız lazım böyle

Şöyle bi kadro da olabilir aslında

Muslera
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Taylan
Dorukhan Emre
Kerem Pato Kenan

S.a Yine Kuzey liglerinden alamayacagimiz lakin ugruna 1 hafta hashtag yapilacak futbolcu ismi ciktigina gore sezon basladi demektir.

2 hafta ilgileniyoruz haberleri cikar, sonra İtalya, Belcika Almanya da alt sira takimlara gider.Ugur Karakullukcu Vole de aciklama yapar. Galatasaray 500 K yuzunden alamadi vs.
"#KemaldeenSulemanatoGala"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt