- 5 Eylül 2014
- 85.653
- 71.766
- 4.513
meseleleriSagbek olayini ne yapacagiz?
mesele
etmezseniz
ortada
mesele kalmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
meseleleriSagbek olayini ne yapacagiz?
Mesele bir sevda türküsüdürmeseleleri
mesele
etmezseniz
ortada
mesele kalmaz
Tembeller icin guzel bahane. Bjk Rosier icin ne kadar verdi? Mutlaka birisi sartYapacak bişi yok çünkü para yok.
galatasarayda transfer bitmezYapacak bişi yok çünkü para yok.
Devre arası fırsat transferi çok zor Saracci'i bile anca bulduk.Tembeller icin guzel bahane. Bjk Rosier icin ne kadar verdi? Mutlaka birisi sart
bu elemanda ağır patladı geldiğinde herkes 20 milyona satarız şöyle oyuncu böyle oyuncu diyordu neden olmadı çözemedim
inanmıyorumBi aksilik olmazsa Mart itibariyle maçlar seyircili oynanacakmış. Nihat açıklama yapmış
Ekli dosyayı görüntüle 106670
Kaleye sırtı dönük topçuyu ceza sahasında yere indirdiğini görür gibiyim
Bu adamlar Anadolu'ya hakim ama bizi bildiklerini sanmıyorum.@TFFligler: Özel ///
Galatasaray'da Marcao için bir Avrupa'dan birde katar'dan teklifler var..
( Gelen Rakamlar Çok Yüksek )
Satılması gündemde ..
Bu Satıştan Sonra Başakşehir'den İrfancan Kahveci için girişimlere başlayacak..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yalan dolan tamamen inanmıyorum kesinlikle nihatın açıklamalarına ağırlığını koyamıyor ülkede her yer açık stada 2-3 bin adam alamıyosun neymiş virüs bulaşıyormuşBi aksilik olmazsa Mart itibariyle maçlar seyircili oynanacakmış. Nihat açıklama yapmış
Ekli dosyayı görüntüle 106670
Kim dedi yaw?bu elemanda ağır patladı geldiğinde herkes 20 milyona satarız şöyle oyuncu böyle oyuncu diyordu neden olmadı çözemedim
@TFFligler: Özel ///
Galatasaray'da Marcao için bir Avrupa'dan birde katar'dan teklifler var..
( Gelen Rakamlar Çok Yüksek )
Satılması gündemde ..
Bu Satıştan Sonra Başakşehir'den İrfancan Kahveci için girişimlere başlayacak..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi