Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birsey soracagim hocam yanlis anlama.Fiyat neye gore belirleniyor.Mesela neden 4 den fazlasi degilde 5.Mesela 5 normalde 5.5 neden zarar?
Bizim mali durumumuzdan dolayi belirliyorum kendi adima 5.5 verseler kufur etcek halim yok. Satma isinide düsünuyorum. C9k para verilincede topcular altinda eziliyor. Herseyi icine aliyorum bu sonuc cikiyor renkdas

94.PNG

Arsenal taraftarına göre almışlar. :puhaha: :puhaha: :puhaha:

Bizim mali durumumuzdan dolayi belirliyorum kendi adima 5.5 verseler kufur etcek halim yok. Satma isinide düsünuyorum. C9k para verilincede topcular altinda eziliyor. Herseyi icine aliyorum bu sonuc cikiyor renkdas
İyide futbolcunun piyasasini bizim zugurtlugumuz mu belirleyecek.Biz Marcao ve Luyindama icin 15 in altinda satan hain falan diyoruz.Diagne icin yonetici cikiyor 15 istiyorum diyor vs.

Adam su yerli havuzunun darliginda Cl de vitrin yapmis,ligde ki en iyi yerli solak merkez oyuncusu icin birakalim da 8.5 fiyat ceksin yani.Tamam paramiz yoksa alamayiz ama bu irfanin o paralari etmeyecegi manasina gelmez

İyide futbolcunun piyasasini bizim zugurtlugumuz mu belirleyecek.Biz Marcao ve Luyindama icin 15 in altinda satan hain falan diyoruz.Diagne icin yonetici cikiyor 15 istiyorum diyor vs.

Adam su yerli havuzunun darliginda Cl de vitrin yapmis,ligde ki en iyi yerli solak merkez oyuncusu icin birakalim da 8.5 fiyat ceksin yani.Tamam paramiz yoksa alamayiz ama bu irfanin o paralari etmeyecegi manasina gelmez
O paralari etmez drmiyorum ki bizim icin gercekci degil sadece

Alakasi yok.

Gecen sene geldiginde adam yarim sezon oynamamisti, ustune sitma oldu antreman yapamadi, tam toparladi covid arasi oldu, kritik maca cikacak Monaco geri aldi.

Ne kadar balik hafizaliyiz yaw?

Daha iyi bir kanat oyuncu performansi Turk futbol tarihinde yok.

Onyeye bok atanlarin ondan daha iyi performans gostermis kanat oyuncusu yazsinda bilelim.

Ama boyle butun kritik bjk, fb, ibb maclarinda gol atmis, maci almis olacak falan. Sampiyonluk getirmis falan olsun.
Hadi baba hadi ya adam yaprak gibi oynuyordu işte geçen yıl. Neden kabul etmiyorsunuz? Ayrıca zaten oraya da yazmışım "Umarım gelirse ilk geldiği sezonun ikinci yarısındaki bitiriciliği ile birlikte gelir" diye. İlk sezonki gibi gelirse başım gözüm üstüne. Ki sen de zaten geçen yılki katkısından değil ilk geldiği yıl yaptığı katkıdan bahsetmişsin. Daha ne? Gelecekse geçen sezon geldiği gibi gelmesin. Ayrıca bir insan sıtma oldu diye bitiriciliği mi azalır?

Hala buradakiler İrfan Can'ı bize ucuza bırakacağını sanıyor Başakşehir'in. Bir de 8.5 milyon euro haberleri çıktı diye "Hadi canım oradan" diyenler çıkmış. Tabii sizin hesabınıza göre Başak'ın İrfan'ı bize 3 milyona bırakması gerekiyordu. Bazıları da Holosko hesabı Diagne+bir miktar para maliyeti çıkarmış. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt