- 1 Mayıs 2018
- 57.830
- 48.604
- 3.873
Marcao giderse Szalai alinabilir
szalai marcao kadar ayagi iyi degil, luyindama giderse olabilir.
Walter Kanneman
Luis Abram
bu ikisinden yanayim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao giderse Szalai alinabilir
Kannemann 30 yasina girecek. Artik bonservis harcadigimiz oyuncular en fazla 24-25 olsun.
![]()
Marcos Paulo. Sozlesmesi sezon sonu bitiyor, hem sol kanatta hem de forvette oynayabiliyor. Firsat transferi.
Allaha şükür Melih rengo napalım işte.naber muhsin rengim.
yine millete yargı dağıtıyorsun anlaşılan
Aman diyim bu adam sorunlu koko olayları falan var çok yetenekli adam ama bunun gibi adamlara güvenip yola çıkılmaz kampta kokolu karı kızlı parti yapar![]()
Marcos Paulo. Sozlesmesi sezon sonu bitiyor, hem sol kanatta hem de forvette oynayabiliyor. Firsat transferi.
Bilmiyorum renktas ama yetenekli bir oyuncu, dun 2 gol atti.Değeri neden bu kadar yüksek iyi istatistiği yok genelde 90 dk da oynamamış ..
Eger oyleyse tehlikeli 1 durumAman diyim bu adam sorunlu koko olayları falan var çok yetenekli adam ama bunun gibi adamlara güvenip yola çıkılmaz kampta kokolu karı kızlı parti yapar
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aman diyim bu adam sorunlu koko olayları falan var çok yetenekli adam ama bunun gibi adamlara güvenip yola çıkılmaz kampta kokolu karı kızlı parti yapar
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kadro dışı kalmıştı geçen yıl sezon ortasındaKaynak var mi?
O tombulu istemem ağır kanata tahammülüm kalmadıShaqiri bugün kadroda yok Falcao ücretinden daha azına gelmez miydi ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen hafta gittim bende ilk kez tanışıyorsan gömlek iyi tercih ben öyle yaptım renktasHeyecan yaptım ya.
Müstakbel kaynanam ile kayınpederim beni tanışmak için yemeğe davet etti.
Ne giysek? Abartılı giyinmesek daha iyi olur sanki pezevenk gibi beyaz gömlek giymeyeyim diye düşündüm.