Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.349
- 7.727
- 2.568
Amatörde kum sahada oynardık 15 20 sene önce burdan daha iyiydiPatateste yetismezki burda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amatörde kum sahada oynardık 15 20 sene önce burdan daha iyiydiPatateste yetismezki burda
Sivas maçına geçtim gol ilaç gibi geldileş ya değiştirdim herifler top oynayamıyor
Donka 6 oyna desen kendisi hocam benden gecti derTv lerde belhandayi 6 numarada goruyorum bir terleme geliyor. Lyundama yedek duruyor. Insallah boyle bir hata yapilmaz. Donku 6 oynat gec
Belhanda oynayacagina bartug oynasin ozaman orda. O herifin attigi paslari simdiden gorur gibiyimDonka 6 oyna desen kendisi hocam benden gecti der
Musaya başakşehir 2,5 m Euro teklif etmiş haberleri vardı.İsmail cokcalis Bursaspor maçında yok.
Bu yönetim neyi bekliyor Ahmet Musa boşta ise getirirsin oyuncu alışsın antrenmana çıkar onyekuru getirirsin başlar antrenmana
Bu kadar da bosvermislik olmaz illa yenilmemiz mi gerekiyor bu başkan iyi niyetli ama gitmesi gerekiyor bu yönetimin beceriksizlik bir yere kadar hiç mi ders almaz akıl alır gibi degil
Ha biz başkanliga aday değiliz diyorsanız o zaman belhanda ile emre akbaba ile de sözleşme yenileme .
Deva partisi kongre yapabiliyor cuma namazı kılınabiliyor ama bizim başkanlık seçimi yapılamıyor
Burasi gavur alemine benzemez kimse sahibinin izni olmadan kimseyle gorusemez1 Ocak'tan itibaren sezon sonunda sözlesmesi biten oyuncular icin görüsme ve pazarlik yapma hakkina sahip oldu tüm takimlar.

Yeni Açık ÖZEL | Onyekuru, satın alma opsiyonuyla Galatasaray’da.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Umut YILDIRIMOĞLU Hadi gözün aydın..Yeni Açık ÖZEL | Onyekuru, satın alma opsiyonuyla Galatasaray’da.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi