Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyvah sivas yeniliyor mac sonu karakter düşmani riza bizi özledigini belirtecektir

Sag bek felan alinmayacak. Terim dün acikladi bunu aslinda

Tv lerde belhandayi 6 numarada goruyorum bir terleme geliyor. Lyundama yedek duruyor. Insallah boyle bir hata yapilmaz. Donku 6 oynat gec

İsmail cokcalis Bursaspor maçında yok.
Bu yönetim neyi bekliyor Ahmet Musa boşta ise getirirsin oyuncu alışsın antrenmana çıkar onyekuru getirirsin başlar antrenmana
Bu kadar da bosvermislik olmaz illa yenilmemiz mi gerekiyor bu başkan iyi niyetli ama gitmesi gerekiyor bu yönetimin beceriksizlik bir yere kadar hiç mi ders almaz akıl alır gibi degil
Ha biz başkanliga aday değiliz diyorsanız o zaman belhanda ile emre akbaba ile de sözleşme yenileme .
Deva partisi kongre yapabiliyor cuma namazı kılınabiliyor ama bizim başkanlık seçimi yapılamıyor

İsmail cokcalis Bursaspor maçında yok.
Bu yönetim neyi bekliyor Ahmet Musa boşta ise getirirsin oyuncu alışsın antrenmana çıkar onyekuru getirirsin başlar antrenmana
Bu kadar da bosvermislik olmaz illa yenilmemiz mi gerekiyor bu başkan iyi niyetli ama gitmesi gerekiyor bu yönetimin beceriksizlik bir yere kadar hiç mi ders almaz akıl alır gibi degil
Ha biz başkanliga aday değiliz diyorsanız o zaman belhanda ile emre akbaba ile de sözleşme yenileme .
Deva partisi kongre yapabiliyor cuma namazı kılınabiliyor ama bizim başkanlık seçimi yapılamıyor
Musaya başakşehir 2,5 m Euro teklif etmiş haberleri vardı.
Zor gibi o transfer

Bursa maçının görüntüsü de amatör maç gibi Aktepe stadında maç falan izlenmez

1 Ocak'tan itibaren sezon sonunda sözlesmesi biten oyuncular icin görüsme ve pazarlik yapma hakkina sahip oldu tüm takimlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt