Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir şey var reis Kenan muazzam teknik veya muazzam skorer bir oyuncu değil daha doğrusu çok benim sevdiğim tarzda bir hücum oyuncusu değil :asd:

Oğulcan bence şu anda formayı kaptı gibi (Tabii büyük çoğunlukla Feghouli o formayı verdi ona korkunç kanat performansıyla) Kenan gelip Oğulcan'ın verdiği katkıdan çok çok fazlasını verebilir mi ?

Yazın sözleşmesini tamamlar bonservissiz şekilde gelecek olursa hayır demeyiz sanırım hiçbirimiz mesela aynı şey Salih Uçan için de geçerli Dorukhan için de hatta belki Karagümrük forması giyen Fatih Kuruçuk için de

ogulcan kapti mi formayi en formasi umit milli gs mi

ogulcan kapti mi formayi en formasi umit milli gs mi
Oynuyor işte adam son 3 maçtır gayet etkili şekilde Feghouli'nin yeniden sağ kanat düşünülmesi kendi ayağımıza sıkmak olur elde Oğulcan ve Sekidika var haydi çok çok ekstra olur Linnes Omar'ın önünde olur

Başka sağ kanat alternatifi mi var takımda ? sanki Oğulcan tutup Sancho'dan Gnabry'den formayı kapmadı ya :asd:

Mino Raiola'dan flaş Pogba açıklaması:

"Manchester United macerasının bittiğini söyleyebilirim."

Omar 1.3 mil.€ kazanıyormuş şu ana kadar hiç katkı veremediğini hesaba katarsak evet eklenebilir ama benim ondan beklentim daha yüksek yani en azından aldığı paranın hakkını verebilir diye düşünüyorum

Falcao+Feghouli+Belhanda üçlüsü toplam 12.5 mil.€ maaş alıyor senelik korkunç para

1.3 kolpaymış

Menajer dokümanları falan çıktı 2 kağıt falan kazanıyor bonuslarla.

Oynuyor işte adam son 3 maçtır gayet etkili şekilde Feghouli'nin yeniden sağ kanat düşünülmesi kendi ayağımıza sıkmak olur elde Oğulcan ve Sekidika var haydi çok çok ekstra olur Linnes Omar'ın önünde olur

Başka sağ kanat alternatifi mi var takımda ? sanki Oğulcan tutup Sancho'dan Gnabry'den formayı kapmadı ya :asd:

feguliyi sag kanada koymak ne kasar ihanetse ogulcani 11 e montelemek o kqdar ihaner renktas keza seneye kenan karamqni 11 de gormekte benzer bir ihanettir.

valla renktas gitsin falcaonun sag ayagi oynasin fark etmez bana cok ezberci cumlelerle geldin biraz kudurdum

korkunc da ikisi samp yapti biri soytari gibi geziyor ikisinin toplami kadar aliyor
Falcao zaten bu konuda kıyas kabul etmez bile Türk futbol tarihinin en çok para kazanan oyuncusu sanırım ve en büyük kazığı olarak yollarımızı ayıracağız gibi seneler sonra bile Falcao=>Kazık olarak anılacak

Kendisi kadar para kazanan bir Drogba vardı sanırım ama Falcao onun kramponlarını bile taşıyamaz performansıyla sonra Van Persie vardı mesela o kadar çok para kazanan ama o bile bayağı bayağı performans anlamında Falcao'nun önüne çıktı

Hatta şu kadar abartıyım reis geçen sene hiç Falcao'yu almadan Diagne&Adem ikilisi ile yola devam etsek sportif anlamda daha başarısız olmazdık

feguliyi sag kanada koymak ne kasar ihanetse ogulcani 11 e montelemek o kqdar ihaner renktas keza seneye kenan karamqni 11 de gormekte benzer bir ihanettir.

valla renktas gitsin falcaonun sag ayagi oynasin fark etmez bana cok ezberci cumlelerle geldin biraz kudurdum
Benim o mesajda yazıklarımın hepsi sene sonuna kadar geçerli reis, Oğulcan'ı çıkarıp Kenan'ı koymak mı çok fark yaratacak ? elimizde hepi topu harcayabileceğimiz 1 mil.€ var Ocak ayında gidip Kenan'a mı bonservis ödeyelim ? sene sonunda sözleşmesiz alma ihtimali varken

Benim o mesajda yazıklarımın hepsi sene sonuna kadar geçerli reis, Oğulcan'ı çıkarıp Kenan'ı koymak mı çok fark yaratacak ? elimizde hepi topu harcayabileceğimiz 1 mil.€ var Ocak ayında gidip Kenan'a mı bonservis ödeyelim ? sene sonunda sözleşmesiz alma ihtimali varken

kenanla konusmayalim bile diyorum. kenan gelse foto cekilelim dese nein derim.

ocak ayi muamma bir sey diyemem ama diyecegim odur ki ogulcani gormeye alistirmasin terimspor

kenanla konusmayalim bile diyorum. kenan gelse foto cekilelim dese nein derim.

ocak ayi muamma bir sey diyemem ama diyecegim odur ki ogulcani gormeye alistirmasin terimspor
Yani reis haberler çıkıyor 3-4 transfer yapılacak deniliyor da kandırmayalım kendimizi Ocak ayında olur da bir sol kanat alabililirsek ne ala ama o bile şüpheli

O yüzden sene sonuna kadar eldeki malzemeyi kullanacağız yapacak bir şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt