Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Akman'ın boyu 1.73 'müş.
Neyse ki bizde orta yapmayı bilen yok :)
Orası hiç belli olmaz reis Lautaro Martinez/Paco Alcácer/Chicharito/Agüero/Josef Martínez/Gabriel Jesus/S.Weissman/Ben Yedder bunların hiçbiri sırık gibi değil mesela Adem Büyük 1.75/1.76 filandı herhalde iddialıyım Diagne'den daha iyi hava topu hakimiyeti vardı Hatayspor maçında Ali Yavuz'un çarpıştığı pozisyonda hava topuna yükselmesi zamanlaması muazzamdı Ali Yavuz'un boyu 1.75 mesela

Takımda orta yapmayı bilen bir sol bek / kanat olsa 1.93 olmaya gerek yok forvetinin Beşiktaş mesela son maçlarda Rosier/N'Koudou filan tabiri caiz ise De Bruyne ortası kesiyor tam kaleci ile defansın arasına mermi gibi orta kesiyorlar yerden gol de buluyorlar

Ali Akman kafayla gol atıyorsa da haberim yok ama henüz 18 yaşında bu çocuk gelirse geliştirilemeyecek öğrenemeyecek bir şey değil çocuğun önünde nerden baksan 15 sene var önünde aktif futbol oynayabileceği geliştirebilir kendisini

Orası hiç belli olmaz reis Lautaro Martinez/Paco Alcácer/Chicharito/Agüero/Josef Martínez/Gabriel Jesus/S.Weissman/Ben Yedder bunların hiçbiri sırık gibi değil mesela Adem Büyük 1.75/1.76 filandı herhalde iddialıyım Diagne'den daha iyi hava topu hakimiyeti vardı Hatayspor maçında Ali Yavuz'un çarpıştığı pozisyonda hava topuna yükselmesi zamanlaması muazzamdı Ali Yavuz'un boyu 1.75 mesela

Takımda orta yapmayı bilen bir sol bek / kanat olsa 1.93 olmaya gerek yok forvetinin Beşiktaş mesela son maçlarda Rosier/N'Koudou filan tabiri caiz ise De Bruyne ortası kesiyor tam kaleci ile defansın arasına mermi gibi orta kesiyorlar yerden gol de buluyorlar

Ali Akman kafayla gol atıyorsa da haberim yok ama henüz 18 yaşında bu çocuk gelirse geliştirilemeyecek öğrenemeyecek bir şey değil çocuğun önünde nerden baksan 15 sene var önünde aktif futbol oynayabileceği geliştirebilir kendisini

Kafa topu hakimiyetinden önce , bu çocuk topu saklayıp kritik paslar atabiliyor. İzlediğimde dikkatimi çekmişti.
Bitiriciliği de gayet iyi , çalıştıkça gayet iyi kendini geliştirebilir.

İlk aşamada Diagne'nin yanında oynar bence , arkasını süpürür , pres yapar , kritik paslar atar , gol pozisyonuna girer.
Sonraki senelerde oyununu geliştirince , tek forveti oynayacak seviyeye rahatlıkla geleceğini düşünüyorum.

Ali Akman 3 buyuklerden birine gidip tek forvet olarak oynarsa cok zorlanir, hatta rotasyonda oynar, eger akli varsa gelisimi icin avrupa’ya gider

Kafa topu hakimiyetinden önce , bu çocuk topu saklayıp kritik paslar atabiliyor. İzlediğimde dikkatimi çekmişti.
Bitiriciliği de gayet iyi , çalıştıkça gayet iyi kendini geliştirebilir.

İlk aşamada Diagne'nin yanında oynar bence , arkasını süpürür , pres yapar , kritik paslar atar , gol pozisyonuna girer.
Sonraki senelerde oyununu geliştirince , tek forveti oynayacak seviyeye rahatlıkla geleceğini düşünüyorum.
Trtspor'da konuşurlarken denk gelmiştim Ali Akman gelen hava topunu göğsünde kontrol edip defansın arkasına koşu yapan arkadaşına arkası dönük havadan pas atmıştı

Dediğin gibi o kritik pasları yapabilmesi hareketli olması bitiriciliği çok önemli yahu çocuk 18 yaşında bir bitiriciliği var öyle çalışmakla filan olacak şey değil resmen golcüyüm diye bağırıyor çocuk 18 yaşında bile

Dediğin gibi komple bir forvet olmayı öğrenirse şu oynadığımız pozisyon oyunu/pas oyunun artık adı neyse tam aradığımız oyuncusu olabilir

Futbolculuğunun yeteneklerinin yanında gencecik ve Türk oyuncuları böyle potansiyelli gençleri takımda görmek isterim her zaman Ali Akman da öyle Burak İnce de öyle mesela Ravil 'de öyleydi

Muslera
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Taylan
Texeira Emre
Kerem Akman Kenan

başarılı olma ihtimali yüksek bir kadro bence

Muslera
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Taylan
Texeira Emre
Kerem Akman Kenan

başarılı olma ihtimali yüksek bir kadro bence

Teixeira zor gibi renkdaş.
İnstagramda , Al Hilal taraftarları sapık gibi yapıştı , oraya gidecek deniyor.
Maaş olarak yarışamayız.

Teixeira zor gibi renkdaş.
İnstagramda , Al Hilal taraftarları sapık gibi yapıştı , oraya gidecek deniyor.
Maaş olarak yarışamayız.

xbir isim bulmamız lazım o zaman rengim bize orta sahada keratif çok yönlü bi isim şart sorumluluk alan şut atan frikik kullanan iyi bi isim şart 8 mevkisine keşke banega olsaydı

Ezeqiuel Barco var,Arjantin’li. Ben O’nu gençler şampiyonasında da izlemiştim. Çok iyi bir futbolcu. Ama yıllardır MLS’te oynuyor. Kimse de almıyor. Hatta scout bölümünde konusunu da açmıştım. 2022 de sözleşmesi sona eriyor. Yoklamak lazım.

Ezeqiuel Barco var,Arjantin’li. Ben O’nu gençler şampiyonasında da izlemiştim. Çok iyi bir futbolcu. Ama yıllardır MLS’te oynuyor. Kimse de almıyor. Hatta scout bölümünde konusunu da açmıştım. 2022 de sözleşmesi sona eriyor. Yoklamak lazım.
Gerçekten böyle genç oyuncular var hala neden Avrupa futboluna ayak basmıyor diye merak ettiğim E.Barco öyle T.Almada&N. De La Cruz var bir de bunlar Avrupa futbolunda piyasa yapabilecek genç oyuncular aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt