Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
Feghouli.. Taylan.. Belhanda
Kılınç.. Diagne.. Babel

Okan
Linnes.. Emin.. Donk.. Taşdemir
Ömer.. Etebo.. Akbaba
Oğulcan/Sekidika.. Falcao.. Kerem/Arda

14 yabancımız var zaten.

Falcao ve Etebo out
Katkı verecek Orta Saha ve Forvet gelirse kadromuz şampiyonluk için yeterli olabilir.

Bu ağlak fb medyası güzel algı yaptılar bi an önce rüzgarı tersine döndürmemiz gerekiyor

marcus thuram gibi bi hayvan gelmez bize,wamangituka gibisi de gelmez : (

taylan muthis gelisim gosteriyor ama hala serinin seviyesinde degil.seri isteniyosa hoca hazir oyuncu istiyor demekki genc geliştirmekle ugrasamam diyor en azindan 6 numara icin.

Seri gerçekten STSL şartlarına uygun bir oyuncu değil fiziği ve defansif eksikliği sebebiyle Taylan'ın ona göre bir artısı varsa fiziği kondisyonu ve defansif özelliği de var tabii Seri bambaşka bir oyuncu onun saha görüşü pas becerisi sakinliği kolay kolay hiçe sayılacak bir oyuncu değil

Ayrıca dediğin gibi Taylan/E.Kılınç ve Feghouli üçlüsü uyumlu oldu orta sahada kolay kolay bozmamak gerekiyor Seri yerine sol tarafta fişek bir kanat oyuncusu bulmak çok daha acil bence tabii ki Taylan'a da bir alternatif lazım Seri için Fulham bonservis ister ayrıca 2.8 mil.€ maaş için imza atmıştı bize geçen sene yedek olmayı Taylan'a alternatif olmayı geçtim ilk 11'e yapacağımız transfer için böyle bir bütçemiz var mı ?

Mesela Feghouli'nin oynadığı 8 numara görevini oynayabilecekse buyursun gelsin o pas alış verişinin kilit pasların kralını yapar hani herhangi bir rakibe karşı herhangi bir maçta oyunun temposunu gidişatını belirleyecek oyuncu olur ama ya o mevkiye göre hücum katkısı ne olur ? veya Seri 8 numara gibi sağ içte oynamaya başladığı zaman Feghouli ne olacak ? yeniden sağ kanada geçtiği vakit bol bol sövdürmez mi kendine

Çıkan haberlerin aksine yabancı konjenjanımızın dolu olması ve bonservis ödeyebilecek halde olmayışımız sebebiyle ben pek ihtimal vermiyorum Seri transferine
Belirttiğin çekinceleri ben de taşıdığım için istemiyorum Seri'yi. He Seri bize geldiğindeki durumda da değil gerçi. 1-1.5 milyon arası bir maaşa gelmeyi seçer bence çünkü adam kadro dışı. Bizden 2.8'in yarısını bile isteyecek durumda değil şu anda.

Sağ iç oynadığında iyi oynar mı? İyi oynarsa Feghouli uzun zaman sonra yeni pozisyon ve rolünde kendini bulmuşken yine sağ kanada atmak hem oyunumuzun dinamizmini mahveder hem de yine dediğin gibi saç baş yolduracak.

Zor bir durum. Taylan bütün dengeleri bozdu performansıyla. Yerine adam alsan adam ilk defa böyle çıkış yapıp kendisini camiaya da sevdirmişken çöpe atmış olacaksın hem Fatih Terim'in hem Taylan'ın çabasını. Almasan sakatlansa takım bir anda 3-4 gömlek aşağı çekilecek. Bence yapılması gereken Taylan ile rekabete girebilecek, Taylan seviyesinde bir futbolcu almak. Mehmet Özcan olabilir mesela. Eskişehir zaten ekonomik darboğazda. Cüzi bir miktara gelmeyi kabul edecektir Mehmet. Aytaç falan istemem açıkçası.

Trabzon macinda belhanda manyagi oynarsa maci kazandirma ihtimali kuvvetli ama sicadabilir.baskasi olsa kesin kazandırır ama bu manyaga güvenmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt