Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman 14-15 gol atan bi kanadımiz olacak,ne zaman 15-20 asist yapan bi ortsahamiz olacak🤧

Feghouli topa ne zaman erkek gibi vuracak☹

Emre akbaba ne zaman alanyadaki gibi 15 gol atacak:(

Ne zaman 14-15 gol atan bi kanadımiz olacak,ne zaman 15-20 asist yapan bi ortsahamiz olacak🤧
2011-12 sezonunda Selçuk 13 gol atıp, 15 de asist yapmıştı.Melo 12 gol atmıştı asist sayısını hatırlamıyorum.Bizim ligde hiçbir orta sahanın bu istatistikleri geçebileceğini sanmıyorum.Kanat oyuncuları için bile zor rakamlar.

Muslera

Omar Luyi Marcao

Akbaba Taylan Kılınç

Feghouli

Falcao

9 oyuncu istesen de istemesen de yazılıyor hangi 6-7 oyuncu? Belhanda giderse bir 6, bir 8 yeter. Gönül ister ki Feghouli-Falcao ve hatta Omar da gitsin ama onları dehleyecek enayi çıkmaz o maaşlara.

Stoperlerden 1i kaynak amaçlı satılırsa Muslera-Omar-Stoper-Taylan-sınıra göre Kılınç olabilir. Saydıklarından diğerleri yol alsın.

Stoperlerden 1i kaynak amaçlı satılırsa Muslera-Omar-Stoper-Taylan-sınıra göre Kılınç olabilir. Saydıklarından diğerleri yol alsın.

Saydıklarımdan hiçbiri yol almayacak işte, o yüzden direkt 11'e 6-7 transfer yapma durumumuz olmayacak. Stoperlerden biri satılırsa da 6-8'de yıllardır yaptığımız kiralık oyuncu saçmalığı yerine bonservisle 1-2 oyuncu alınır belki, başka bir şey olmaz.

Bakın kileri toplarken ne buldum

20201202_135947.webp

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt