- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
arjantinli forvet rusyada pek şans bulamamış gibi,yapamamış orda.o gelir işte.adolfo giach...ahmed musa bi de,yeterli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyon olmak istiyor muyuz ?
Onyekuru Ahmet Musa Asamoah üçü de nigeryali galiba alalım falcao saracci etobo cagne yollayalım sekidika kiralık yollayalim
Kenan karaman ,Burak kapacak ,berat ,Mehmet Özcan ,Ali Akman al hem geleceği kurtar hem şampiyon ol
Mizah nöbeti olarak revize mi etsek konuyu?
İyice Troll oldun ha üstad,isimde değişti artık rahatsın.
bu mesajı alıntıladım bu fotoğrafın söze dökülmüşünü yazdım sonra boşver kenan adama ayıp olur dedim sildim.
Birkaç köpek gifi atta keyfimiz yerine gelsin yeğenimTelefon kulakligim bozuldugu icin kulakligin gotune mandal taktım,mandal tuttugu icin kablonun telefonun kicina giris yerini ,ses geliyo.öyle çalısıyo![]()
Telefon kulakligim bozuldugu icin kulakligin gotune mandal taktım,mandal tuttugu icin kablonun telefonun kicina giris yerini ,ses geliyo.öyle çalısıyo![]()
Sporum bitsin deBirkaç köpek gifi atta keyfimiz yerine gelsin yeğenim
Şakşakiye mi spor dedigin ?Sporum bitsin de![]()
Şampiyon olmak istiyor muyuz ?
Onyekuru Ahmet Musa Asamoah üçü de nigeryali galiba alalım falcao saracci etobo cagne yollayalım sekidika kiralık yollayalim
Kenan karaman ,Burak kapacak ,berat ,Mehmet Özcan ,Ali Akman al hem geleceği kurtar hem şampiyon ol
Bu kamaldeen dehset yalniz. 18 yasindaymis. 21 yasinda cakarsin 30+ e bi yere (1-2 CL sezonu sonrasi)
bu mesajı alıntıladım bu fotoğrafın söze dökülmüşünü yazdım sonra boşver kenan adama ayıp olur dedim sildim.
Hüsnü bey favorimsiniz isminize aşıkım