Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şeref bey ile tartışmışsınız onu söyledi hakan ben de görmedim bakayım diye link istedim, modlar silmiş dedi. ben de sen sildirmişsindir dedim
yanlış mı düşündüm?

ne sildiricem herifin eline verdim gerçi kendi eline kendi vermiş daha okuduğunu anlamıyor herif gelip burda post atıyor

Yaklasiyor yaklasmakta olan.

Ali Naci Küçük ve Ajans 1905'in haberine göre Onyekuru beni alın demiş.Monaco ile bonservis konusunda anlaşma olmamış.Devre arası Türkiye'ye gelirse Fb alır diye tahminleri var.Fb medyası Gs ile anlaştı tarzı haberler yapıp transfer çalımı gibi göstereceklermiş..

almayın şu onyekuruyu hee beni alın ne güzel iş monacoda kadroya gireme beni alın biliyor keriz oldugumuzu ya

Bursaspor a sekidika ozornafor sener bir miktar da verin sağ bek İsmail çok çalış ile Ali akman i alabilirsek cok iyi olur
Kenan karaman alınabilir Ahmet Musa -cagne - Kenan karaman - Ali akman yeterli
Bize taylanin yanına biri lazim Salih olursa oynayabilir mi orada
Kesin gitmesi gerekenler Falcao ,etobo ,sekidika ,ozornafor ,

Ali Naci Küçük ve Ajans 1905'in haberine göre Onyekuru beni alın demiş.Monaco ile bonservis konusunda anlaşma olmamış.Devre arası Türkiye'ye gelirse Fb alır diye tahminleri var.Fb medyası Gs ile anlaştı tarzı haberler yapıp transfer çalımı gibi göstereceklermiş..
Hoca basin toplantisinda 1.5 yil kiralik olabilir dedi, belki zorunlu satin alma opsiyonu ile gelir

1.5 yıllık kiralık dedi hoca, onye işte

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt