Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Kerem olacak herhalde. Kayseri maçında 90. dakikada oyuna girmesine rağmen top ayağında geldiğinde duruşu, topu kontrolü, ilerleyişi, hızı, vuruşları ve bitiriciliği ile ben büyük futbolcu olacağım diyor. Fiziği de oynadığı pozisyon için tam yerinde. Ben Bruma'ya benzetiyorum Kerem'i. Rize maçında oynamamıştı. Son Hatay maçında yine 88. dakikada oyuna girerek bir de gol attı. Bundan sonra daha fazla süre almasını bekliyoruz. 70. dakikalar civarında oyuna girmesi lazım. Galatasaray ve Türk futbolu iyi bir kanat oyuncusu kazanabilir.

bu sene şampiyon olucaz başka yolu yok alalım 4 tane kaliteli adam gümbür gümbür geliyoruz

Hala bu takımın başına transferde o kadar yapılan basit hatalara rağmen yönetici olur, profesyonel olur iş bitirici futbolcudan anlayan bir ismin getirilmemesi kepazelikdir.iki galibiyetle herşey unutuldu.

Bu arada bu şerefsiz camianın saha içi ve saha dışında hakemlere karşı olan tutumunu görmek lazım.Sesimizi çıkarmamız lazım.Şu denizli maçından sonra bile hakem dşye ağlayacak kadar şerefsiz, namussuz bir topluluk bunlar.Bunları gördükce bizim başkan ve yöneticilerden daha çok nefret ediyorum.

bu düzene dur demedikten sonra transfere falanda gerek yok.

Falcao gol atacağına Oğulcan'ın Kerem'in gol atması beni daha çok sevindiriyor. Hatta Diagne bile çünkü 13 milyon euro bonservis verdiğimiz 28 yaşındaki oyuncu ilerde satarak para kazanma ihtimalimiz var ama 34 yaşındaki Falcao'dan bu saatten sonra ne köy olur ne kasaba. 33 yaşında 30 golle gol rekoru kırmış Gomis'i bile Araplara 6 milyon euro'ya zor satmışken Falcao'dan para kazanamayız zaten bonservissiz almıştık ama en azından takımda en yüksek maaş alan oyuncu olmasının aldığı paranın hakkını versin goller atsın maç kazandırsın falan. Bana sorarsanız devre arası Amerika'ya gitsin. Fiyat performans açısından gereksiz bir oyuncu. Takım içi maaş dengelerini bozuyor. Bizim takımda verebileceğimiz maksimum yıllık maaş 3 milyon euroyu geçmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt