- 26 Kasım 2012
- 185.603
- 258.294
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onur erdeme benziyo alttaki
Burak Kapacak - Oyuncu profili 20/21Ali Akman ve burak inceyi kaçırmamak lazım elden ne geliyorsa yapılmalı.. sırf şu çocuklar için 3-4 haftadır PTT ligi izlemeye başladım.. dün Antalya maçı vardı açtım Altınordu maçını izledim.. Ayrı keyfi oluyormus genç oyuncu izlemenin PTT maçını para verseler izlemem normalde..
bu saaten sonra belhanda forma bulamaz bulmamalıda benceTrabzon macinda belhanda manyagi oynarsa maci kazandirma ihtimali kuvvetli ama sicadabilir.baskasi olsa kesin kazandırır ama bu manyaga güvenmiyorum
Evet soruları alayım
Doğru olabilir hoca demişti forvette farklı bir model farklı bir oyun oynayabilecegimiz bir forvet istiyorum diye Ahmed Musa buna uyuyor kanat da oynuyor Sprinter olduğu içinGalatasaray, Ahmed Musa'yı bitirmek üzere!
FUTBOL | 08.12.2020 07:50
Fatih Terim'in bonservisi elinde olan oyuncularla görüşme halinde olduklarını açıklamasının ardından liste başında bulunan ismin Ahmed Musa olduğu ortaya çıktı.
Galatasaray, Ahmed Musa'yı bitirmek üzere!
Sezon başında transfer döneminin en suskun takımlarından Galatasaray, iki ezeli rakibinin de gölgesinde bir dönem geçirmişti. Sarı-kırmızılı taraftarın eleştiri oklarını üzerine çeken yönetim, sahada oynanan futbolla tüm durumu tersine çevirmiş durumda…
Teknik direktör Fatih Terim, Hatayspor maçından sonra “Bonservisi elinde olan oyuncularla görüşüyoruz” açıklaması taraftarı heyecanlandırmıştı. Sarı-kırmızılıların ilgilendiği isimlerin başında Ahmed Musa geliyor.
Birçok transfer döneminde adı Galatasaray ile anılan Nijeryalı forvet, bu kez Türkiye’ye hiç olmadığı kadar yakın… Cimbom’un prensip anlaşmasına vardığı iddia edilen Musa’ya Avrupa’nın çeşitli kulüplerinden de teklif olduğu iddia ediliyor.
Herhangi bir aksilik çıkmazsa Nijeryalı forvetin ocak ayında parçalıyı sırtına geçirmesi bekleniyor. Ahmed Musa geçen sezon Al-Nasr formasıyla 29 maça çıkarken; 4 gol, 7 asist kaydetti. (Takvim)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Perma ban yemis
Doğru olabilir hoca demişti forvette farklı bir model farklı bir oyun oynayabilecegimiz bir forvet istiyorum diye Ahmed Musa buna uyuyor kanat da oynuyor Sprinter olduğu içinGalatasaray, Ahmed Musa'yı bitirmek üzere!
FUTBOL | 08.12.2020 07:50
Fatih Terim'in bonservisi elinde olan oyuncularla görüşme halinde olduklarını açıklamasının ardından liste başında bulunan ismin Ahmed Musa olduğu ortaya çıktı.
Galatasaray, Ahmed Musa'yı bitirmek üzere!
Sezon başında transfer döneminin en suskun takımlarından Galatasaray, iki ezeli rakibinin de gölgesinde bir dönem geçirmişti. Sarı-kırmızılı taraftarın eleştiri oklarını üzerine çeken yönetim, sahada oynanan futbolla tüm durumu tersine çevirmiş durumda…
Teknik direktör Fatih Terim, Hatayspor maçından sonra “Bonservisi elinde olan oyuncularla görüşüyoruz” açıklaması taraftarı heyecanlandırmıştı. Sarı-kırmızılıların ilgilendiği isimlerin başında Ahmed Musa geliyor.
Birçok transfer döneminde adı Galatasaray ile anılan Nijeryalı forvet, bu kez Türkiye’ye hiç olmadığı kadar yakın… Cimbom’un prensip anlaşmasına vardığı iddia edilen Musa’ya Avrupa’nın çeşitli kulüplerinden de teklif olduğu iddia ediliyor.
Herhangi bir aksilik çıkmazsa Nijeryalı forvetin ocak ayında parçalıyı sırtına geçirmesi bekleniyor. Ahmed Musa geçen sezon Al-Nasr formasıyla 29 maça çıkarken; 4 gol, 7 asist kaydetti. (Takvim)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nzonzi,Lemina ,Serici tayfadan pekte bisey beklememek lazim kardes .Benim o mesajda yazıklarımın hepsi sene sonuna kadar geçerli reis, Oğulcan'ı çıkarıp Kenan'ı koymak mı çok fark yaratacak ? elimizde hepi topu harcayabileceğimiz 1 mil.€ var Ocak ayında gidip Kenan'a mı bonservis ödeyelim ? sene sonunda sözleşmesiz alma ihtimali varken