Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu hande sümertaş olayı kabak tadı vermeye başladı inş şampiyon oluruz da şunların suratını görürüz beter olasıcalar

Ilk transfer doneminden azda olsa kalan bi butcemiz vardi onu 2. Transfer doneminde kullanabiliraiz miyiz?

taylan ve seri bi uyum yakalayacak gibiydi pandemiden sonra,gerçi sarachhi ve emre akbaba için de aynısını yazdım sezon basında ama sarachi ortada yok

Gerek su:
Belki bi stoper Luyi giderse
Seri
Onye
Teixeira (beles)
Kenan
Ahmed Musa

muss Kanat + forvet de farkli opsiyon olur, sprinterliginden dolayi. Salih yazin olur anca

medyada söylendiği gibi luyindama'ya teklif varsa değerlendirilmeli.

sakatlıktan döndükten sonra özellikle yön değiştirmelerde ağırlaştığını düşünüyorum.

eğer bu durum kalıcı ise ilerleyen dönemde değeri düşecek. fırsat varken satmak hayırlı olur.
Evet Ilkten gecilip sonra bi depar ile yakaliyordu rakibi simdi adam topu atriginda zaman yakalayamiyor ama maç eksiginden de olabilir .

Evet Ilkten gecilip sonra bi depar ile yakaliyordu rakibi simdi adam topu atriginda zaman yakalayamiyor ama maç eksiginden de olabilir .
Korkudan da olabilir. Caoraz bag kopmasi pskilojik olarak da mahfeder adami. Nandonun dönüsünde nasil olacak merak ediyorum. Nando hep ilk bacakla dalar cünkü

Nzonzi,Lemina ,Serici tayfadan pekte bisey beklememek lazim kardes .

hoca elalemin yedek oyuncusundan faydalanabilmesi baya sevindirici. bana biraz 2011/12'i andiriyor - engin baytar, emre çolak ve semih kaya gibi oyunculardan faydalanip guzel futbolla sampiyon yaptirmisti bizi

insallah yine sampiyon yaptirir

Az cok rakibi rahat cikarmamaya rakibi bozmaya ve rakibe pozisyon vermemeye basladik simidide millet yeni heyecanlar pesinde teee Allahim ya Seri gelsin Taylan rotosyon oyuncusu olsun Yok Ogulcanin yerine daha iyi bir kanat lazim mis yok Emre Akbaba lesmis .Bize kalite degil ruh lazim ruh ruh bi takim ruhsuz oldugi zaman olmuyor o isler simdi oynayan oyuncularimizda o ruhu sahaya koyuyor vitaminsiz Seri gelecekte ne verecek su takima

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt