Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
satin alma zorunlulugu ile oyuncu kiralamak en mantiklisi gorunuyor devre arasi icin.
Sezon sonu cezamiz bittigi icin bir sekilde oderiz o parayi , gerekirse marcao ve luyindamayi sezon sonuna kadar tutup daha yuksek fiyata satilmali.
Aynen dedigin gibi. Luyindama'yi 12 13 milyon icin satmak icime sinmez. Adamin sahadaki heybetli durusu bile yetiyor. Zorunlu opsiyon en iyi secenek. Kulupler de kabul etsin anasini satayim. Ha Ocak ayinda almisin ha Haziran ayinda. 2 opsiyonlu 2 bostakilerden alsak yeter

Bizim artik bu kis ile büyük degisime gitmemiz gerek. SAMPIYON OLAMAZSAK bile bi sistem getirmeliyiz. Su anki oyun iyi, transferler de illahi sadece 18-22 yasinda olmali da degil ama adam akilli oyuncu bulun, sisteme uyucak.
Biktirdi bizim avrupa facialarimiz. Her seyde eksige gittik 3-4 sene icinde

Zinckernageli isteyen okadar takim varken bizi seçmesi için tek bir mantikli argüman yok

Fürth felan istiyor

Yaw radarlara girdi iste avrupa takimlarinda. Ben Seria A orta sinif veya Bundesliga Orta sinif olur diye düsünüyorum Bu tür oyuncular bu ligleri springboard olarak görüyor. Ki zaten ismi de pek duyulmamis bir oyuncu da degil. Geçen MoAuba stream izledim silver takim kurdu. Chatin 90% Zinckernageli koy dedi mesela Bu bir Örnek. Taninmamis birisi degil artik onu demek istedim

Yaw radarlara girdi iste avrupa takimlarinda. Ben Seria A orta sinif veya Bundesliga Orta sinif olur diye düsünüyorum Bu tür oyuncular bu ligleri springboard olarak görüyor. Ki zaten ismi de pek duyulmamis bir oyuncu da degil. Geçen MoAuba stream izledim silver takim kurdu. Chatin 90% Zinckernageli koy dedi mesela Bu bir Örnek. Taninmamis birisi degil artik onu demek istedim
SADAS.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt