- 1 Ocak 2011
- 15.409
- 10.445
- 1.838
Bu çavoda kim?biliyordum bu elemanda bi şey olduğunu çünkü rizede doğan biri 750 sene başka şehirde de yaşasa bile rizeliyim der
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu çavoda kim?biliyordum bu elemanda bi şey olduğunu çünkü rizede doğan biri 750 sene başka şehirde de yaşasa bile rizeliyim der
Aynen dedigin gibi. Luyindama'yi 12 13 milyon icin satmak icime sinmez. Adamin sahadaki heybetli durusu bile yetiyor. Zorunlu opsiyon en iyi secenek. Kulupler de kabul etsin anasini satayim. Ha Ocak ayinda almisin ha Haziran ayinda. 2 opsiyonlu 2 bostakilerden alsak yetersatin alma zorunlulugu ile oyuncu kiralamak en mantiklisi gorunuyor devre arasi icin.
Sezon sonu cezamiz bittigi icin bir sekilde oderiz o parayi , gerekirse marcao ve luyindamayi sezon sonuna kadar tutup daha yuksek fiyata satilmali.
avrupa fatihi olmamız yetmez miZinckernageli isteyen okadar takim varken bizi seçmesi için tek bir mantikli argüman yok
Apo bunun ismini ezberleyene kadar adam transfer olur zaten biryerlereZinckernageli isteyen okadar takim varken bizi seçmesi için tek bir mantikli argüman yok
Bascanim adı Z ile başlayan diye anlatırApo bunun ismini ezberleyene kadar adam transfer olur zaten biryerlere
Kim istiyor yaZinckernageli isteyen okadar takim varken bizi seçmesi için tek bir mantikli argüman yok
hauge gibi daha iyi teklifleri bekliyor olabilirKim istiyor ya
O kadar takım istiyorsa neden yazın almadı 1-2 kağıt verip
Kim istiyor ya
O kadar takım istiyorsa neden yazın almadı 1-2 kağıt verip
Fürth felan istiyorZinckernageli isteyen okadar takim varken bizi seçmesi için tek bir mantikli argüman yok
Para var reis alsalardı ağustosta.Wolfsburg, Rosenborg teklif iletmis bile bazi haberlere göre. Itayladan da ilgi varmis
Fürth felan istiyor
Yaw radarlara girdi iste avrupa takimlarinda. Ben Seria A orta sinif veya Bundesliga Orta sinif olur diye düsünüyorum Bu tür oyuncular bu ligleri springboard olarak görüyor. Ki zaten ismi de pek duyulmamis bir oyuncu da degil. Geçen MoAuba stream izledim silver takim kurdu. Chatin 90% Zinckernageli koy dedi mesela Bu bir Örnek. Taninmamis birisi degil artik onu demek istedim
ParaZinckernageli isteyen okadar takim varken bizi seçmesi için tek bir mantikli argüman yok