Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.658
- 101.843
- 5.238
Spor olarak ne yapıyorsun beybiYemek yedik girlssss,simdi spor zamani![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Spor olarak ne yapıyorsun beybiYemek yedik girlssss,simdi spor zamani![]()
Ben g. tenisine basladim çok zevkliSpor olarak ne yapıyorsun beybi
Raket nasıl?Ben g. tenisine basladim çok zevkli
on direge, merkeze, arka direge ortaErol Bulut: "Fenerbahçe'nin sistemi yok diyorlar. Bunu söyleyenler futbolu ne kadar biliyor? Avrupa'daki maçları o arkadaşlarımız bir izlesinler, oradaki planı bize anlatsınlar. Bana 'orada da plan yok' diyecekler. Her zaman planım vardır. Hatta tek değil, 3-4 planım vardır."
Erol hocam önce sistem, taktik ve formasyon arasındaki farkları anlatsa keşke önceErol Bulut: "Fenerbahçe'nin sistemi yok diyorlar. Bunu söyleyenler futbolu ne kadar biliyor? Avrupa'daki maçları o arkadaşlarımız bir izlesinler, oradaki planı bize anlatsınlar. Bana 'orada da plan yok' diyecekler. Her zaman planım vardır. Hatta tek değil, 3-4 planım vardır."
Erol Bulut: "Fenerbahçe'nin sistemi yok diyorlar. Bunu söyleyenler futbolu ne kadar biliyor? Avrupa'daki maçları o arkadaşlarımız bir izlesinler, oradaki planı bize anlatsınlar. Bana 'orada da plan yok' diyecekler. Her zaman planım vardır. Hatta tek değil, 3-4 planım vardır."
Erol Bulut: "Fenerbahçe'nin sistemi yok diyorlar. Bunu söyleyenler futbolu ne kadar biliyor? Avrupa'daki maçları o arkadaşlarımız bir izlesinler, oradaki planı bize anlatsınlar. Bana 'orada da plan yok' diyecekler. Her zaman planım vardır. Hatta tek değil, 3-4 planım vardır."
Irkciliktan uzak duralimMuz ortayı Türkçe, İngilizce ve Almanca söylemek 3 farklı taktik demek değildir.
Erol Bulut: "Beşiktaş maçında rakibimizin her vurduğu top gol oldu. Eğer bizim vurduğumuz toplar da gol olsaydı maç 6-4 biterdi."
![]()
ozorn orhon
Gitmesine en çok @Can Radamel Falcao sevinecek..