Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eo8zSUFW8AISn57

4 mactir oynadigimiz sistem ve taktikte onyekuru’ya degil ama Ahmed Musa’ya yer var bence

Onyekuru benim cok begendigim bir kanat oyuncusu ama sistem ve taktik degismeye yol acacak bi transfere karsiyim

Yillar önce merkez özelligi olan oyuncularla 4-4-2 oynadigimizda cizgi’ye ayak basan bir kanat oyuncusu yani Amrabat’i transfer ettik,sistem ve taktik ten vaz gecmedik ve amrabat’in ayak uydurmasini bekledik

Bu yuzden demek istedigim sisteme ve taktige göre transfer yapmamiz gerekiyor
dogru yani 4 3 2 1 dizilimi resmen bizi ayakta tuttu fakat bence onyekuru cok gerekli şu an elde hiç kanat oyuncumuz yok gencleri saymayalım

onyekuru skor üretebilen bir adam yani bize macın her anında her taktikte skor verebilir

önde 3lünün önündeki ogulcan ve akbaba özellıkle akbaba facia durumda oraya onyekuruda olur musa da olur

bize esas forvete pres gücü yüksek gezici bir forvet lazım

Ne desek ne yazsak bos. Once Luyi gidecek mi kalacak mi onu bilmek lazim.

dogru yani 4 3 2 1 dizilimi resmen bizi ayakta tuttu fakat bence onyekuru cok gerekli şu an elde hiç kanat oyuncumuz yok gencleri saymayalım

onyekuru skor üretebilen bir adam yani bize macın her anında her taktikte skor verebilir

önde 3lünün önündeki ogulcan ve akbaba özellıkle akbaba facia durumda oraya onyekuruda olur musa da olur

bize esas forvete pres gücü yüksek gezici bir forvet lazım

Golcu bir kanat oyuncusu lazim yani o konuda hemfikiriz

Ama mevcut sistem de onyekuru mu Ahmed musa mi dersen ben Ahmed musa’yi tercih ederim her ne kadar onyekuru’yu cok begensem de

Sisteme ve taktige göre oyuncu secimi yapmak daha dogru olacaktir

Golcu bir kanat oyuncusu lazim yani o konuda hemfikiriz

Ama mevcut sistem de onyekuru mu Ahmed musa mi dersen ben Ahmed musa’yi tercih ederim her ne kadar onyekuru’yu cok begensem de

Sisteme ve taktige göre oyuncu secimi yapmak daha dogru olacaktir
ne farkları var ahmed musa ile onyekurunun mevcut sisteme tercih edilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt