Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kenan demin fena egoistilik yapip kacirdi .d gitmek icin herseyi deniyor artik

Luyindama satilirsa Irfan Can hamlesi ister misiniz? Tabi Basak potadan daha da uzaklasirsa mumkun. Bence o cocugu alan herhangi bir seyircili takimda cosacak. Icerideki maclar baskili gecer.

Luyindama satilirsa Irfan Can hamlesi ister misiniz? Tabi Basak potadan daha da uzaklasirsa mumkun. Bence o cocugu alan herhangi bir seyircili takimda cosacak. Icerideki maclar baskili gecer.

Ben irfanı baya beğeniyorum ama bizim luyindamadan gelen paranın yarısını irfan transferin harcama lüksümüz yok, olmamalı da bence. Transfer gereken çok mevki var + luyi giderse yerine de kaliteli stoper almak gerekiyor.

Ben irfanı baya beğeniyorum ama bizim luyindamadan gelen paranın yarısını irfan transferin harcama lüksümüz yok, olmamalı da bence. Transfer gereken çok mevki var + luyi giderse yerine de kaliteli stoper almak gerekiyor.

Mantıklı bir yorum ..irfanı alacaksak max 5-6 milyon olmalı bu paraya da bırakma ihtimalleri yok

10 milyon degil de aklimdan gecen 7 + 3 milyon var. Mesela UCL gruplarina kalirsak gibi. Evet pahali ama Irfan + 2 - 3 tane iyi hamle ile lige en az 3 sene ambargo koyariz.

Luyi giderse parayı Luyi yerine yerlilerden şöyle 3-5 milyon+ takasa Berat Özdemir, İsmail Çokçalış, Kenan Karaman'a yatırılmalı. Kenan yerine Ali Akman'da olabilir denildiği kadar iyiyse ama benim dikkatimi pek çekmedi ben ileri uçta çok özel bir özelliği yoksa tıfıl oyuncu pek sevmiyorum o yüzdendir belki.

10 milyon degil de aklimdan gecen 7 + 3 milyon var. Mesela UCL gruplarina kalirsak gibi. Evet pahali ama Irfan + 2 - 3 tane iyi hamle ile lige en az 3 sene ambargo koyariz.
İrfan işi bu saaten sonra olmaz devre arası en geç sezon sonu 9-10 civarına Almanya'ya bir kulübe gider.

İrfan için bana Luyindama formülü her zaman mantıklı geliyor. 3 kiralama 5 ya da 6 satın alma opsiyonu. Bunun için yöneticilik ilişkileri devreye girmeli tabii ki. Göksel’i ikna edersen illa bir formül çıkıyor. Diagne’de olduğu gibi 1 milyon şampiyonluk bonusu vs de olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt