Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize fark yaratacak futbolcu lazim , güç diye alınırsa zaten kayip ederiz. rotasyon veya yedek olarak alinirsa birsey diyemem
11 içinse aman uzak duralım aga tabiki. Al rotasyona sok 10 numara topçu bence kendini kanıtlar 11e atarsa bişey demeyiz tabi. şuan kimin yerine koyarsın deseler mesela ben takımı bozmam belki akbaba olur Ama onun yerine de daha net oyuncu isterim yani

Yerli piyasadan oyuncuları iyi takip etmek gerek burada ligdeki adam olduğu için pek dikkate almıyoruz ama gelip Avrupa kulübü alınca adamlar kıymete biniyor o yüzden Berat olsun Atakan olsun Bursaspor'da ki çocuklar olsun yakindan takip edilmeli yerli havuzu güçlü oldukça yanlarına alınacak tecrübeli ve kaliteli yabancılarla başarı kesinlikle gelecektir ...

galasevgisinden duyum bu geçenlerde haberi çıkan mostapha muhamed denen mısırlı forvet ilk hedefmiş
bakalım doğru mu çıkacak

Slm.

kesinleşen 1 transfer var mı? duyum yollayın hemen

Yunan oyuncular burada katkı veriyor genel olarak. Kanat olarak Onyekuru'da takılı kalmaktansa aslında Bjk maçında çok beğenmiştim Christos Tzolis istatistikleri de çok iyi Paok ile de Garry'den bir irtibatımız oldu. Luyindama satılırsa Onyekuru'yu falan kiralamaktansa kendisini almaya çalışsak daha iyi olmaz mı? Gerçi Avrupa Liginde de iyi iş yapmış o yüzden değeri alamayacağımız duruma gelmiş olabilir.

galasevgisinden duyum bu geçenlerde haberi çıkan mostapha muhamed denen mısırlı forvet ilk hedefmiş
bakalım doğru mu çıkacak

Gtsevgisini hala mı paylaşıyorsunuz hiç akıllanmadınız mı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet ya, hatirladim. Cagdas bize gelecekti ama olmadi. Cok oldu boyle sonuclanmayan transferler. Onder Turan ve Okan Koc da vardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt