Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berat'ı alacak parayı vermemiz zor bence, Salih, Ali Akman bedava gelecekler en kötü, Aytaç serbest kalırsa Taylan'a yedek düşünülebilir, kanada Kenan Karaman bekliyorum ben , Onyekuru tipi Kerem var elimizde ısrar edilmeli

Şu Ali Akman'a salca olurken İsmail diye bir sağbek vardı ona da salça olsak.2 mac izledim adam ben burdayım diyor resmen. @Keramettin TANRIVERDİ .Ne dersin admin?
İsmail Çokçalış mı?

Sözleşmesi bitmeyen oyuncuları Bursa göndermez kolay kolay. Ali Akman zaten olay yaratacak bedava gideceği için.

Burak Kapacak için 15 milyon istiyorlardı oradan hesap yapmak lazım.

Yoksa

İsmail
Batuhan
Ali
Burak

Bu 4lü alınsa gelecek için güzel bir yatırım olurdu.

Para olsa su 3 adam 2 gomlek takımı yukarı cıkarır;

-Hızlı Kanat(ONYEKURU)
-Jonas Wind (ozellıkle 3 mac izledim gecmıs maclarından gecen hafta)
- En zoru da İrfan Can

Sezon sonu tonla bedava adam var forumda dile getirilen. Fausto Vera, G. Montiel, Ali Akman, Victor Claesson(hastayım adama), Luis Abram... Gerci İsvecli haric hepsini videodan izledim ama ne takım kurulur.

Para olsa su 3 adam 2 gomlek takımı yukarı cıkarır;

-Hızlı Kanat(ONYEKURU)
-Jonas Wind (ozellıkle 3 mac izledim gecmıs maclarından gecen hafta)
- En zoru da İrfan Can

Sezon sonu tonla bedava adam var forumda dile getirilen. Fausto Vera, G. Montiel, Ali Akman, Victor Claesson(hastayım adama), Luis Abram... Gerci İsvecli haric hepsini videodan izledim ama ne takım kurulur.
Jonas Wind ve Claesson demek bu yaştan sonra bizi Odine mi taptırıcan be reis fena topçular bunlar harbiden

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru Bana pek inandirici gelmiyor

Hem oynadigimiz sisteme uymaz hem de gecen sezon lig devam ederken ayrilmak zorunda kaldi yani bir önyargi vardir

Abi Su yazdıklarımdan bir tek Claesson 28 yas. Hiç+25 yok gibi. Düşünsene şu oyuncularla kurulu takım sistemli şekilde tam saha baskı yapıyor falan vs.
Claesson da kuzeyli kullanım süresi uzun oluyor kuzeyli oyuncuların gerisi de tam istediğimiz yenilenme Jonas Wind falcao yerine gelse millet top dağıtan forvete harman kaldığı için delirir

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Salih ucan ya sezon sonu ya da devre arasi kesin olarak bize gelecek bence ama Ali Akman konusunda pek emin degilim

Avrupa da oynamak istiyor anladigim kadariyla,sezon sonu sözlesmesi bitecegine göre avrupa dan kesin olarak teklifler alacaktir yani isimiz zor

Salih ucan ya sezon sonu ya da devre arasi kesin olarak bize gelecek bence ama Ali Akman konusunda pek emin degilim

Avrupa da oynamak istiyor anladigim kadariyla,sezon sonu sözlesmesi bitecegine göre avrupa dan kesin olarak teklifler alacaktir yani isimiz zor
Ali Akman Avrupa'da orta halli bir takıma gidecek belli ki ligimizin takip edildiği çok açık Mustafa Kapı bile sırf potansiyelinden dolayı transfer yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt