Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Alo, ben emre abin" geyigi bitti mi acaba?
fener ihtimalini gerçekçi görmüyorum
ayhan amcası varken imkansız hatta, çocuğun kendi de galatasaraylı imkanı varsa yurtdışı yapsın tabi de gelmesini isterim ben.

hatta gelirse forvet yükünü direk omuzlarına yükleyelim arkasına adam bakalım. çok yetenekli bi çocuk az biraz vücut geliştirmesi gerekli özel hoca tutabiliriz keza ozandaki değişim malum.
bize genç umutlandıracak adamlar yarıyor, kerem 2 kere oynadı mest olduk. falcao gibi adamlardan senelik veya haftalık umutlar beklemekten yoruldum açıkçası.

Alo orada misin rahatta misin bir basina ne hallardasin🤭

Alo orada misin rahatta misin bir basina ne hallardasin🤭

2020-12-04 (186).webp

BOŞiktaş tahmin ettiğim gibi haftalarca kayırıldı bi tartışmalı kararda yine ötmeğe başlamış

başak maçını izleyemedim ama maç özeti irfan can'ın bireysel skills videosu gibi resmen. şu herifi bir oldurup alamadılar ya hoca istediği halde.
Basaksehirden nasil alinabilir basaksehir bu adami bize ucuza birakir mi anca Diagne veya Luyini satacaz da 13 14 mil.E.yu gozden cikaracaz da o zaman belki Basaksehir sana Irfani Opucukle verecek hali yok bir de en buyuk rakibine ve dusman takimina

Bu Ali Akmanin sozlesmesi ne zaman bitiyor neden herkes kesin gozle bakiyor bu cocuğa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt