Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Midtjylland maçının devre arasında Gasperini'yle tartışan Papu Gomez, Atalanta'dan ocak ayında ayrılma kararı aldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gordum onu rdasta bizle ne alakasi var? Baglantiyi kuramadimÇevrimiçi olduğunu farketmediniz sanırım.
Gordum onu rdasta bizle ne alakasi var? Baglantiyi kuramadim
Salih ucan ya sezon sonu ya da devre arasi kesin olarak bize gelecek bence ama Ali Akman konusunda pek emin degilim
Avrupa da oynamak istiyor anladigim kadariyla,sezon sonu sözlesmesi bitecegine göre avrupa dan kesin olarak teklifler alacaktir yani isimiz zor
Ayhanin yegeniymis ikna etsin bi zahmetSezon sonu ama kesin değil Avrupa’ya gitme ihtimali var.
Belhanda’nin sozlesmesi sezon sonu bittigi icin yerine kimi gormek istersin reis? Var mi onerilerin?Midtjylland maçının devre arasında Gasperini'yle tartışan Papu Gomez, Atalanta'dan ocak ayında ayrılma kararı aldı.
Ekli dosyayı görüntüle 104542
onla devam edelim birine gerek yokBelhanda’nin sozlesmesi sezon sonu bittigi icin yerine kimi gormek istersin reis? Var mi onerilerin?
O biraz zor gibi, biz 1.5 milyondan fazla vermeyiz, araplardan gelen teklifleri degerlendirir imza parasiyla beraber iyi para kazanir orada. Yerine kimi gormek istersin sen onu soyle bosver Belhanda’yi asagidan yukaridan yolun sonu gorunuyor.onla devam edelim birine gerek yok
dominant ortasaha modeli
çalışkan 10 no
kudurtucu 8 numara
Belhanda kalacak da neyseO biraz zor gibi, biz 1.5 milyondan fazla vermeyiz, araplardan gelen teklifleri degerlendirir imza parasiyla beraber iyi para kazanir orada. Yerine kimi gormek istersin sen onu soyle bosver Belhanda’yi asagidan yukaridan yolun sonu gorunuyor.
Ozaman patlamış mısır ve marşmello muzu alak izleyek ağlamalarıHakemleri maniple etmek
ağlak takım kimliği

napmis anasını mi sevmis onyekuru
YellowRed Wall
@yellowredwall
·
2d
#YRW
![]()
"Ben olduğum sürece Henry Onyekuru, Monaco'da forma giyemeyecek." Monaco Teknik Direktörü Niko Kovac
![]()
@sporx
"Kesin olarak gelecek" ise nasil sence oluyor? Kesin diyorsan bilgin var herhalde, sonrasinda "bence" dememen lazim Arda.Salih ucan ya sezon sonu ya da devre arasi kesin olarak bize gelecek bence ama Ali Akman konusunda pek emin degilim
Avrupa da oynamak istiyor anladigim kadariyla,sezon sonu sözlesmesi bitecegine göre avrupa dan kesin olarak teklifler alacaktir yani isimiz zor