- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Onyekuru'yu alırız büyük ihtimal opsiyonla kiralarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbirşey olmasa bile kesinlikle birşeyler olacak.Hersey olabilir ama hicbirsey de olmayabilir
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
onyekurunun monaco da tutunamama hikayesi sence nedir abiOnyekuru alınmalı. Şu an tam fırsat transferi konumunda.
5 m euro opsiyonlar alınabilecek seviyeye geldi neredeyse, bu tarz umduklarını bulamadıkları Traore'yi de Hatay'a beleşe verdiler sanırım.
1.5 yıl kiralık + 5 kağıt opsiyon uygun olacaktır.
Onyekuru'nun parlatılıp iki haneye satılabilitesi hala çok fazla.
Keramettin abiye sormuşsun ama bende fikrimi söylemek istedim onyekurunun aidiyet problemi var açıkçası saçma bir gönül bağı var bizim takımla sportif olarak da yetersiz bir çalım repertuarı varonyekurunun monaco da tutunamama hikayesi sence nedir abi
Daha ne istiyormuş yavşağa bak ya
Tembellik ya da takımı benimseyememe durumu var gibi.onyekurunun monaco da tutunamama hikayesi sence nedir abi
Dorukhan bence Beşiktaş’ta oynamak istemiyor. Şahsen ben beğeniyorum. Gelirse çok iyi bir alternatif olur.
"Kesin olarak gelecek" ise nasil sence oluyor? Kesin diyorsan bilgin var herhalde, sonrasinda "bence" dememen lazim Arda.
Yeteneksiz düz adam her sezon transfer etmezsek eksik hissedeceğiz.Galatasaray, Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen milli futbolcu Kenan Karaman'ı transfer etmek istiyor.
Oyuncunun serbest kalma bedeli 1.5 milyon Euro.
(NTV Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor o yüzden 700 bine falan alınabilir yerli bir alternatif bence. Şu anki sistem ve kadroda da Akbaba'nın yerinde daha fazla katkı verebilir ilk 11'deGalatasaray, Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen milli futbolcu Kenan Karaman'ı transfer etmek istiyor.
Oyuncunun serbest kalma bedeli 1.5 milyon Euro.
(NTV Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi