Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut kadrodan maksimum verimi almak transferden daha önemli bu yüzden transfer beklentim çok düşük, Falcao'yu dehlemek en büyük beklentim o olursa ve ayağı yere basan bir forvet alabilirsek mutlu olurum.

Gelir-Gider dengesi başabaş olmalı ama transferde bir kıstımız yok. Bonservis verip maaşları düşürebiliriz.
Bu da biraz esnetilecekmiş sanırım. Bu arada zaten olması gereken en başta buydu al- sat dengesi işi biraz saçmaydı bence örnek: Belhanda 3.5 alıyordu gider 3 milyona bir genç oyuncu alırsın maaşı 500 bin olur. Artık euro 10 Tl olmuşken bu yola girmeliyiz.

transfer dönemi takvimi

1-10 gün 5 transferle taraftarlarımızı coşturacağız
10-15 gün hocamızla nokta atışı yapıyoruz
15-20 gün ffp çerçevesinde adımlarımızı atıyoruz arkadaşlar
20-30 gün belhanda ile sözleşme yenilenmesi ve istiklal marşı ile kapanış.
30+gün sonrasında da kiralık bir kaleme haber salıp “Fatih hoca Luyindamayı sol açıkta denedi” haberlerini yaptırırlar

transfer dönemi takvimi

1-10 gün 5 transferle taraftarlarımızı coşturacağız
10-15 gün hocamızla nokta atışı yapıyoruz
15-20 gün ffp çerçevesinde adımlarımızı atıyoruz arkadaşlar
20-30 gün belhanda ile sözleşme yenilenmesi ve istiklal marşı ile kapanış.
Ilk 10 gun almayacaksak gerek yok

Transfer dönemlerinin neredeyse hepsinde hayal kırıklığı yaşatan yönetim, aynı ekiple bu transfer döneminde nasıl doğru hamleleri yapacak büyük bir merakla bekliyorum. Büyük ihtimalla Luyindama’yı satıp yerine kimseyi koyamadan Donk-Marcao ikilisi ile devam ederiz.

Ne demek oluyor şimdi bu

KAP’ta daha detaylı görürüz ama önümüzdeki seneden itibaren bankalar birliği ödemeleri başlıyordu. Fener 10 yıl istedi diye bizim anlaşmada revize edilmiş. 2 sene daha ödeme yok. Tüm borçların TL’ye çevrildiği vs. de konuşuluyor ama tam net değil. Bir sonraki 3 yıl başkanlık yapacak kişi çok şanslı olacak. Bu da başkan adaylarına yansır büyük ihtimalle

Selamun Aleykum.Falcao haberlerinden sonra ben..
akasya-durağı-sinan-2.jpg

falcao (inter miami)
etebo (kira bitimi)
sekidika (kira)
ozornwafor (kira)

out

diagne-feghouli-babel-belhanda-linnes veya stoperlerden birine teklif gelirse gayet yollanabilirler

Fener Bakasetası ayartmaya çalışmış yazın Alanya başkanı öyle dedi Beyaz tv röportajında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt