Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
niye nolduCan radamel sen çok gevşek birine benziyorsun hatta direkt öylesin bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye nolduCan radamel sen çok gevşek birine benziyorsun hatta direkt öylesin bence
attığım mesaj komik değil.bence batuhan ile ilgili bursada yaşayan bu herifi daha önce izlemiş birinin bana dediğini paylaştım nesi komik bununniye noldu
Fazla iddialı olmuş.bugün konuştuğum bir bursalı arkadaş aynen şöyle dedi ' Ali akman sizde kadroya zor.girer ama emin ol Batuhan o formayı giyerse avrupaya transfer olana kadar kimse ondan formayı alamaz`
bence komik diye güldüm kısa film gibi gözümün önüne getirdim formayı kimselere vermeyişiniattığım mesaj komik değil.bence batuhan ile ilgili bursada yaşayan bu herifi daha önce izlemiş birinin bana dediğini paylaştım nesi komik bunun
2 gol atti
Irfan geldi mi?
Leicester City have offered €2,5M to Bursaspor for 19-year old forward Batuhan Kör.SqenfFoot mu@SqenfFoot:Leicester City have offered €2,5M to Bursaspor for 19-year old forward Batuhan Kör.
Also West Bromwich Albion, Lille and Lyon watching him. #LCFC #WBA #LOSC
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2.5 veren varsa devre arası gönderirler.@SqenfFoot:Leicester City have offered €2,5M to Bursaspor for 19-year old forward Batuhan Kör.
Also West Bromwich Albion, Lille and Lyon watching him. #LCFC #WBA #LOSC
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kalasin tekiSamudio'nun sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Denenmeli bence. Yaşı da çok değil.
![]()
Braian Samudio - Oyuncu profili 25/26
Braian Samudio, 29, Paraguay ➤ Çorum FK, 2025'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 1.20 mil. € ➤ * 23 Ara 1995, Ciudad del Este, Paraguaywww.transfermarkt.com.tr
Bu konu niye kilitli değilkalasin teki