Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu aytacin ayagi iyi mi yav ve 6 mi bu
Aytaç kötü oyuncu değildi ilk çıktığı dönemde.

Sıkıntısı götünün kalkık olması ve her takımda kendini kral sanması.

Gol de atayım, duran top da atayım, top da çıkarayım, oyunun merkezi olayım triplerinde.

Yani kendini Gerrard sanıyor.

Bu huyu olmasa daha iyi kariyeri olurdu.

Galatasaray ile ilgili iki transfer gelişmesi...
Aytaç Kara ile görüşmeler basladi. Transferin bitme ihtimali yüksek.
Bugün Bursaspor formasıyla 4 gol atan Batuhan Kör 1 ay önce Fatih hocanin radarina girmis. Scout ekibine yakindan takip edin talimati vermis.
[ @yakupcinar ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim maçın devre arasında mı konuşmuş scout ekibiyle Batuhan için?
Zira bizim maç başladıktan sonra devam ediyordu Batuhan atmaya

Aytaç gelmemeli ne gerek var ? Etebo gidip ondan kötüsünü alacaksak işe yaramaz, Genç bir yabancı mesela sene başındaki Coulibaly tipi birini almalıyız olmuyorsa en kötü Seri'yi alalım.

Gol de atayım, duran top da atayım, top da çıkarayım, oyunun merkezi olayım triplerinde.

Bizde o tripte adam cok yav

Aytac Kara'nin alinmasina eskiden cok karsi cikardim ama bu Etebo ve Ömer Bayram oynayacagina Aytac Kara oynasin. En azindan Süper Lig oyuncusu. Belki bu Ömer'in sözlesmesi uzatilmaz. Win-win olur. Adem Büyük gibi katki yapabilir. Ilaveten Akbaba ile sözlesme uzatilacaksa o da citkirildim bir oyuncu.

Aytac kasimpasa da banko oynuyor

Sözlesmesi devre arasi sona mi eriyor ki alacagiz diyorsunuz sonucta butcemiz simdilik sifir

Bedelsiz alma sansimiz varmi yani

Ben bu adamı ilk çıktığında çok beğenmiştim tam bir box 2 box havası vardı o dönem lawal erkan zengin falan da populerdi. ama geçen yıllara bakıyorum doğru düzgün geliştiremedi kendini .. Açıkçası göt kalkikligi olarak bakmamıştım olaya şimdi mantıklı geldi ben oldum havasına girdiyse normal gelismemesi

Adam 4 gol atınca 1 günde bütün kulüpler transfer teklifi iletmiş güya hocada 1 ay önce takip edin demiş öylemi

Lan bırakın bu işleri ayaklı fotomaçlar,gazeteleriniz için kesilen ağaçlara yazık
4 gun oncede 2 atmisti. Bunlari yapmadan once transfer edip oynatacaksin. Bu ulkede basin yok. Yalan dolan var

Kaynağı nasıl yaratacağız merak ediyorum.
Zorunlu opsiyon yapsak o da bu dönem ffp ye dahil oluyor herhalde

ahaha.Cikan isimler Aytac ve Kenan Karaman.Aytac Eskisehir haric nerede top oynamis ki.

Kenan da kanat desen oynayamiyor forvet desen gol atamiyor.Nedir alemet-i farikasi?

Geri donusu de olmaz kulube maddi olarak bu ikilinin.İs yapacak adam lazim kilit acacak ayni zamanda satilma ihtimali olan

Bizde o tripte adam cok yav
Şöyle anlatayım. Bizim yerliler yabancıları sevmez hele de çok koşmayanları. Çünkü alt yapıda oyun görüşü/vizyon kavramından bihaber eğitim alırlar.

Aytaç çalışkan oyuncudur özellikle son yıllardaki skor etkisine bakarsan artar gittikçe. Bunun sebebi penaltıyı da o atar duran top da kullanır, uzaktan şut da atar. Ya kardeşim senin muadilin yurtdışında Gerrard; sende var mı onun onda 1 mentalitesi?

Bizim forumda da o mantık var. Neymiş hızlı kanat olsunmuş. Aksine takımın mesela solu hızlı, dribblingci adamlardan oluşuyorsa sağ taraf pasör, vizyonlu ve akıllı adamlardan oluşmalı. Sağ taraf maçı döndürür, sol taraf maçı koparır, bunun en güzel tekerrürü önceki seneki Başakşehir maçıdır. Feghouli son dönemde maçları döndürmüş, Onyekuru da koparmıştır.

Hem hızlı hem çabuk adamlar zaten elit takımlarda oynuyor, o yüzden zeka ve oyun görüşünü küçümsememek lazım.

Takımda Marcao, Fernando, Mariano gibi liderler varken Benfica maçı öncesi takımımda liderlik yapacak takımda fark yaratacak en önemli oyuncu Frghouli demesi de buna işarettir. Fizik olarak en kötü dönemini geçirmesine rağmen hala bu kadar önemli oluyorsa bu oyun görüşü ve aklı sayesinde oluyor.

Dikkat edersen ağır ama akıllı kanat oyuncuları kariyerlerine kanat olarak başlar, orta bölgede bitirir, hocalar vazgeçmez. Zanetti, Bastian, Lahm gibi elit örnekler de var.

Aytac kasimpasa da banko oynuyor

Sözlesmesi devre arasi sona mi eriyor ki alacagiz diyorsunuz sonucta butcemiz simdilik sifir

Bedelsiz alma sansimiz varmi yani
Var.

Banko oynamıyor olay çıkardı hoca kovuldu onun yüzünden.

Daha doğrusu başkanları, onun yüzünden hocayı kovdu.

4 gun oncede 2 atmisti. Bunlari yapmadan once transfer edip oynatacaksin. Bu ulkede basin yok. Yalan dolan var

Onyekuruda monaco tdsine; sizin allahınız kitabınız yokmu ulan,bırakın beni gsye gidiyim demiş(yersen)

Denayerde guardiolaya; ulan adi kel sen hiçmi takım tutmadın kanın hiçmi sarı kırmızı akmadı diyodu

Bu fotomaç kılıklı adamların yanında ahmet denizci bile lequipe gibi kalıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt