Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet olabilir ama bize muhtaç kalırlarsa tokatlamak lazım ama ali koç biz almayalım diye gidip kulupten hisse falan verebilir.Batuhan olmasa da olur benim için ismail falan da ama aliyi ve burakı çok istiyorum.Burak ileride defansı da öğrenirse çok çok iyi bir kanat bek olur , sağ açık için yeterli bulmuyorum fatih hoca onu harika bir kanat beke çevirir bence.Ali de çok üst düzet tekniği olan bir forvet , gol sezgisi de çok yüksek.Bu ikiliyi almak lazım

Ali beleş

Burak için de 2 m euro civarı istiyorlar.

İsmail ile Batuhan hakkında henüz bilgim yok.

Ayrıca Fener'in aldığı oyuncular da genelde aynı menajerlik şirketi üzerinden hep.

Bu menajerlik işine el atılması lazım, transfer piyasasını mahveden bu adamlar hep.
Koskoca kulüpler menajerlerin kucağına oturmuş durumda inanılır gibi değil. Beceriksizlikten hemen bir menaneri araya sokup transfer yapıyorlar. Etebo hangi menajerin dayatması acaba.

sent via GSC

Bizden başka alıcıları çıkmaz mı
Fenr bjk ts başak avrupadan bazı kulüpler falan filan.
Öyle kolay değil yani
Yani belli olmaz zaten öyle bir rekabet olursa çok paralara satarlar ama 1-2 tane falan olursa talibi düşük fiyat vermek lazım.Mesela bursa umut meraş için fenerden 5 kağıt istemişti sonra 1,5a falan le havreye sattılar fener çekilince

Ali beleş

Burak için de 2 m euro civarı istiyorlar.

İsmail ile Batuhan hakkında henüz bilgim yok.
Burak daha da artar büyük ihtimalle , sırf fener denilen saçma kulup yüzünden.Ali koç başarıya sahip olmadığı için çalım falan ayaklarına 5 civarı basar bence buraka.Ali akman da inş ayhan akman bir işe yarayıp getirir bize.Ali 25leri falan görür böyle gidip , kendini geliştirirse.Batuhanı az izledim zaten son vuruşları iyi gibi duruyor.İsmail içinse bence antalyadaki bünyamın çok daha iyi bek kendisinden

Batuhan genel olarak nasil bir topcu

Dun 4 gol attigi herkes biliyordur ama genel olarak nasil, artilari eksikleri ne vs. vs.
Aslında sın 4-5 maçtır forma bulmaya başladı doğru dürüst. Çok soğukkanlı bir çocuk. Sanki 19 değil de 29 olgunluğunda. Fizik olarak eksikleri var ama bizdekilerden çok öndedir orası kesin (AYK hariç). Ama güçlenmesi lazım özellikle hava topları için
İleri üçlünün her yerinde oynar. Hoca bazen sağda başlatıyor bazen solda. Aliyle çifte dönüyorlar bazen. İkisi de çok sakin olgun ve temiz oynuyorlar valla iyi eğitim aldıkları belli.

Atakan, ali,mehmet özcan, berat ,burak falan toplasak var ya Şenol güneş kahrından ölmezse ben de en adi şerefsizim.Direkt olarak yabancı serbest olsun demez ama üstü kapalı onu ima eder , kulupler planlarını ona göre yaptı mevcut kural devam etsin ayağına falan yatar kesin.

Batuhan alt yapı eğitimini santrafor olarak almış. Akman var diye kanat oynamak zorunda kalıyor. Vuruş kalitesinin iyi olması santrafor olmasıyla alakalı daha çok.

Dün de dedim o yaşlardaki Arda, Bursa'daki tüm çocukların en iyisinin 2 katı falandı.

Daha elimizde gencleri yeni yeni kullanmaya basladik

Bana göre bursaspor dan genc bir oyuncu alinacaksa bu Ali Akman olmali cunku bize hazir genc oyuncular lazim,geldiginde hemen oynar Ali cunku o potansiyel var

Batuhan alt yapı eğitimini santrafor olarak almış. Akman var diye kanat oynamak zorunda kalıyor. Vuruş kalitesinin iyi olması santrafor olmasıyla alakalı daha çok.

Dün de dedim o yaşlardaki Arda, Bursa'daki tüm çocukların en iyisinin 2 katı falandı.
Ustat arda ozel yetenek
Oyle topcu 10 yilda bir anca cikiyor
Sozlukte de birisi yazmis
Screenshot_20201216-140855_Edge.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt