Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.508
- 36.977
- 3.798
Luyi özelliklerine benzer stoper bulmak daha kolay.Keşke luyi satılacağına marcao satılsa
Luyindamanin yerine 1 stoperi bulmak çok sürer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luyi özelliklerine benzer stoper bulmak daha kolay.Keşke luyi satılacağına marcao satılsa
Luyi özelliklerine benzer stoper bulmak daha kolay.
Luyi kadar iyisini bulmak kolay olmayacak bence
Dunki les fubolla sampiyon olmamiz arasindaki bagi anlayamadim .Dunku kotu futbola ragmen sampiyon olacagiz deseydin anlardim.Dünkü futboldan sonra bir kez daha anladım ki biz şampiyon olacağız❤
Şampiyon Galatasaray❤ inşallah
Talisca teixeira alessandrini felan kacar
Ustat sende benim gibi Boss'un ters taklalarina hastamisin
Bu adama dikkat edin. Şampiyon olamazsak sebebi Sıddıktır.Dünkü futboldan sonra bir kez daha anladım ki biz şampiyon olacağız
Şampiyon Galatasarayinşallah
Hayırlı olsun renktaş takımımıza iyi oyuncularAli Akman
Burak Kapacak
Batuhan Kör
İsmail Çokçalış
Çağatay Yılmaz
Onyekuru
Forvet
Taylana yoldaş
Yeterli
Rodop=Luyindama için İngiltere'den 10 milyon üstü (fazla üstü değil) teklif var.
Herhalde 11-12 civarında teklif vermişler. Büyük ihtimalle değerlendirilecekmiş. Biraz daha üste çekersek, 14 civarına, parayı doğru kullanabilecek çok isim var.
Bu adama dikkat edin. Şampiyon olamazsak sebebi Sıddıktır.
Bence ikisi de en gec yazin satilacak ( +15 teklifler gelirse)Keşke luyi satılacağına marcao satılsa
Kimse 10 milyona filan satilsin demiyor zaten ama gazete haberleri biraz kuşkuluyduLuyindama'yı 10-12 bandına satmak bana göre net enayilik kimse kusura bakmasın. Yahu premier league takımları vasat stoperlere milyonları bayılıyor. Biz elimizdeki değeri neden bu kadar düşük fiyata satalım? Yerine kimi alacağız?
Bence ikisi de en gec yazin satilacak ( +15 teklifler gelirse)
Acikcasi 2'si de keske satilmasa. Ozellikle Luyindama sahada heybetiyle durunca inanilmaz rahatlatiyor. Hakikaten su takimin iyi orta saha + Muslera + Luyi ve Marcao ile gol yemesi imkansiza yakin.
Yanliz Ali Direge vurdugu topu cok iyi vurdu garanti olsun istedi ama sansizdi .Ustat arda ozel yetenek
Oyle topcu 10 yilda bir anca cikiyor
Sozlukte de birisi yazmis
Ekli dosyayı görüntüle 104749
Ya iste keske yazin Cagne satilip butce olussa. Geri 4'lu + Taylan + Muslera + Fegh'in gidisine gore iyi takim kurulurBende istemezdim de butce yaratmak icin baska care yok maalesef
Beceriksiz yonetimin stsl gol kralinin satamadigini gordukten sonra 1i gitmesi lazim