Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop=Luyindama için İngiltere'den 10 milyon üstü (fazla üstü değil) teklif var.

Herhalde 11-12 civarında teklif vermişler. Büyük ihtimalle değerlendirilecekmiş. Biraz daha üste çekersek, 14 civarına, parayı doğru kullanabilecek çok isim var.

İngiliz kulüplerinin analariyla bir zoru var sanirim

Keşke luyi satılacağına marcao satılsa

Luyindamanin yerine 1 stoperi bulmak çok sürer
Bence ikisi de en gec yazin satilacak ( +15 teklifler gelirse)
Acikcasi 2'si de keske satilmasa. Ozellikle Luyindama sahada heybetiyle durunca inanilmaz rahatlatiyor. Hakikaten su takimin iyi orta saha + Muslera + Luyi ve Marcao ile gol yemesi imkansiza yakin.

Luyindama'yı 10-12 bandına satmak bana göre net enayilik kimse kusura bakmasın. Yahu premier league takımları vasat stoperlere milyonları bayılıyor. Biz elimizdeki değeri neden bu kadar düşük fiyata satalım? Yerine kimi alacağız?

Luyindama'yı 10-12 bandına satmak bana göre net enayilik kimse kusura bakmasın. Yahu premier league takımları vasat stoperlere milyonları bayılıyor. Biz elimizdeki değeri neden bu kadar düşük fiyata satalım? Yerine kimi alacağız?
Kimse 10 milyona filan satilsin demiyor zaten ama gazete haberleri biraz kuşkuluydu

Bence ikisi de en gec yazin satilacak ( +15 teklifler gelirse)
Acikcasi 2'si de keske satilmasa. Ozellikle Luyindama sahada heybetiyle durunca inanilmaz rahatlatiyor. Hakikaten su takimin iyi orta saha + Muslera + Luyi ve Marcao ile gol yemesi imkansiza yakin.

Bende istemezdim de butce yaratmak icin baska care yok maalesef

Beceriksiz yonetimin stsl gol kralinin satamadigini gordukten sonra 1i gitmesi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt