- 26 Kasım 2012
- 185.610
- 258.308
- 5.998
dinamo bükreşte yedek kalan alex garciayı alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamani var daha cok toy kufur etmem icin biraz daha olgunlasmasi lazimCana bi söver misin reis
@Emrah Duvar'ın kuzeniBu Eskisehir’deki Mehmet Ozcan’i takip eden var mi? 1-2 yildir bize yaziliyor. Bugun de sezon sonu icin anlastigimizi Eskisehirspor’a yakin bir gazeteci yazdi. Avrupa’dan da teklifler aldigi yazilmisti ama hala Eskisehir’de oynuyor ilginc.
dinamo bükreşte yedek kalan alex garciayı alalım
zaman insanlari degil armutlari olgunlastirirZamani var daha cok toy kufur etmem icin biraz daha olgunlasmasi lazim
zaman insanlari degil armutlari olgunlastirir
cabuk söv beni
Hahahahahahah muhteşem
Vasco'da Talles Magno diye genç bir sol kanat var. Bence denenebilir. 18 yaşında velet ama uçuyor.
Neyi denenebilir yavVasco'da Talles Magno diye genç bir sol kanat var. Bence denenebilir. 18 yaşında velet ama uçuyor.
sinan üff - YouTubeBunun Falcao uyarlamasını da yapsınlar.
o da tazminat olmasa da yattığı yerden alıyor.
umarım bir daha böyle ihtiyar emekli ikramiyesi için türkiyeye gelen adamları seçmeyiz.
Şu an gündem bu.Falcao için bu tarz video yapan Fb sayfaları var ama bu kadar güldürmüyolarBunun Falcao uyarlamasını da yapsınlar.
umarım bir daha böyle ihtiyar emekli ikramiyesi için türkiyeye gelen adamları seçmeyiz.
Bunun Falcao uyarlamasını da yapsınlar.
seni beni güldürmüyordur o video rengim.Şu an gündem bu.Falcao için bu tarz video yapan Fb sayfaları var ama bu kadar güldürmüyolar![]()
Tamam 10'a alalım.Neyi denenebilir yav
İki haneye verirler onu
seni beni güldürmüyordur o video rengim.
rakipler götüyle gülüyordur. bizde çok farklı durumda değiliz yani
Güleriz ona da komikseseni beni güldürmüyordur o video rengim.
rakipler götüyle gülüyordur. bizde çok farklı durumda değiliz yani