Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'ya 7.5 milyon kaybetmek oyuncunun karaktersizliğidir. Kruse'ye 7.5 kaybetmek beceriksizliktir. Beceriksizliğe gülünür, karaktersizliğe gülünmez.

niye yaw, yıllarca yatıp para alan fener topçularıyla taşak geçilmedi mi burada rts.

Güleriz ona da komikse

Çıkıp bize 10 ödeyecek dediğin adama 7.5 ödüyorsan aynı durum da olmuyor zaten.
diyorum ya knk. sana bana komik gelmiyor. ama rakip takım taraftarına komik geliyor mevzu. adam servet kazanıyor şuan, ortalıkta yok. Muslera dönecek neredeyse, falcao arazi.

niye yaw, yıllarca yatıp para alan fener topçularıyla taşak geçilmedi mi burada rts.

Bilmiyorum, geçildi mi? Geçen yıl Garry yattı misal bayağı pek böyle twittter'a kadar düşen bir geyik olduğunu görmedim. Sakat herifle dalga geçmek Fenerlilerin ezikliğidir ama Fener'in teneke bağlayıp yolladığı herifin Almanya'dan bile Koç kesmesi bayağı komik bir hadisedir pek tabii.

diyorum ya knk. sana bana komik gelmiyor. ama rakip takım taraftarına komik geliyor mevzu. adam servet kazanıyor şuan, ortalıkta yok. Muslera dönecek neredeyse, falcao arazi.
Olsun falcao reklamdır, üst klasman topçudur. Erzurum'a attığı gol yeter renktaşlarım boşverin.

Kenan Karaman'ın sözleşmesi 5 ay sonra bitiyor hangi serbest kalma maddesi? gazeteciliğin aklı fikri kalmamış. 500 bin euro versek Düsseldorf özel uçak ile yollar Kenan'ı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt