- 18 Temmuz 2009
- 82.018
- 239.579
- 5.263
Gelecek zaten.Okay Yokuşlu yeniden gündeme gelebilir sezon başı çok uğraştılar almak için ...
İlk 11deki yerini kaybetti ve Avrupa Şampiyonası var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek zaten.Okay Yokuşlu yeniden gündeme gelebilir sezon başı çok uğraştılar almak için ...
Hayri'den dolayı, Hashüs diye diye getirecek herifiForumun Hasan Hüseyin Acar sevdası nerden geliyor.?
Bedava olmasindan ve yerli oyuncularin gazla calismasindan cok yabanci olunca gazlayamiyoruzForumun Hasan Hüseyin Acar sevdası nerden geliyor.?
Okay yanlis transfer olur
genel olarak 5-10 metre kare den oynayan yani kendi alani disina cikmayan defansif orta sahalari begenmiyorum
Takimi kople onliberolardan kurcagiz kaleme Taylani rahatlatmak icinGalatasaray Aytaç Kara'yı devre arasında, Mehmet Özcan'ı ise sezon sonunda kadroya katacak. (Hürriyet)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nzonzi bile basarili olamadi bizde Okanin olmasi imkansiza yakin bisey degil.mi reys?Okay yanlis transfer olur
genel olarak 5-10 metre kare den oynayan yani kendi alani disina cikmayan defansif orta sahalari begenmiyorum
Erhan kara adiguzel kimOkay Yokuşlu, Galatasaray’da İddiası!
Galatasaray, Okay Yokuşlu'yu kiralık olarak kadrosuna kattı! Satın alma opsiyonu: 5 Milyon Euro. (Via @ErhanKaanAdgzl)www.gscimbom.com
Evet hatırlayalım.
Erhan kara adiguzel kim
Hasan Hüseyin,Aytaç Kara,Kenan Karaman,Şener,Ömer Bayram,Fatih Öztürk ve niceler. Kalbim sıkışıyor.Hayri'den dolayı, Hashüs diye diye getirecek herifi![]()
Okaay gelecegine hep taylan oynasin. Ofansif olarak okay hic yok ayrica pahali. Bize ucuz potensiyel yedek 6 numara lazim.Gelecek zaten.
İlk 11deki yerini kaybetti ve Avrupa Şampiyonası var.
Gündeme gelecek dedim.Okaay gelecegine hep taylan oynasin. Ofansif olarak okay hic yok ayrica pahali. Bize ucuz potensiyel yedek 6 numara lazim.