Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan Hüseyin Acar’a gerek yok bence tipi bile Ömer Bayram’ı anımsatıyor

Dorukhan Toköz iyi oyuncu ama aşırı karaktersiz nereye giderse gitsin

Salih Uçan,Aytaç, Mehmet Özcan üçlüsünden sadece bir tanesi rotasyon için düşünülebilir, bedava diye hepsini doldurmaya gerek yok.

Berat Özdemir alınsın isterim Avrupa’ya transfer yapabilecek potansiyeli var makul rakama gelecekse taraftar tarafından neden istenmez bu adam anlamadım Okay kalasına bile ağzının suları akıyordu herkesin

Bursaspor’un gençleri son dönemde bir hayli revaçta Burak Kapacak’ı ben pek beğenmiyorum, Ali Akman kesinlikle alınmalı

Batuhan Kör,İsmail Çokçalış ve Dadakdeniz makul fiyata olacaksa denenebilir. Çağatay bence Burak kapacak gibi balon olur

Dün Karacabey’de Dijlan vardı, kerem Aktürkoğlu gibi alt liglerde olmasına rağmen baya yetenekli geldi bana yine kerem gibi bir adım atılıp alınabilir bir şey kaybettirmez

Kenan Karaman makul ücrete gelecekse istememenin bir anlamı yok bence, her türlü iş yapar ancak Yunus mallı falan uzak dursun bizden

Altınordu’dan Burak ince için şartlar zorlansa fena olmaz müthiş yetenek ama transferi zor

Onun haricinde Emin ile Bartuğ’un üzerine düşmek lazım, kerem aynı şekilde

Ali Yavuz kiralanmalı,Yunus Akgün bir süre daha kiralık takılsa fena olmaz

Atalay babacanlar, Recep güller falan bu kulüpten ekmek yememeli.

Son olarakta Ömer Faruk Beyaz sezon sonu serbest , her türlü salça olmamız lazım alamasak bile fiyat yükselsin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

15 mac 8 gol

ali-akman-bu-hafta-da-rakip-fileleri-2-kez-havalan-1604180711229.jpg

15 mac 9 gol

EpS-DF2XMAAwiv1

Yabanci siniri icin hic yeni haber var mi? Biz simdi fazla türk oyuncusu alirsak, TFF birsey uydurup kurali bir sene daha ertelmeyi, ya da degistirmeyi düsünürse sasirmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt