Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Besim Hacıoğulları: Ali Akman, Burak Kapacak ve Batuhan Kör ile Avrupa’dan 4 kulüp ciddi şekilde ilgileniyor ama şampiyonluğa giderken oyuncularımızı satmayı kesinlikle düşünmüyoruz.

Bursaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Besim Hacıoğulları: Ali Akman, Burak Kapacak ve Batuhan Kör ile Avrupa’dan 4 kulüp ciddi şekilde ilgileniyor ama şampiyonluğa giderken oyuncularımızı satmayı kesinlikle düşünmüyoruz.

3 ünden 10 milyon Euro kazanırlar biz son 50-60 maçta 40 gol atan diagneyi 5 e satamayız bu da geleceğe notumdur

Gs sözlükte birisi yazmış artık ne kadar doğru bilmiyorum. Ali Akman denilen eleman İsveç liginde bir takımla söz kesmiş.

Adana Demirspor 3. Kalecisi Veysel Karakuş 22 yaşındaymış dün TS maçında iyi oynadı hocanin arası iyidir adana klüpleri ile fatih dehlenip alınabilir Veysel iyice izlenip Malatyaspor un kalecisi de iyiydi fener maçında

Yok geri zekalı birini görünce belhanda yada yazdıklarıni okuyunca ?? hemen tanıyan biri olarak yazdım

Ceza yememek için yazmıyorum küfür yada ağır kelime iki üç tane ergen burada falcaonun babası anası gibi savunuyor gidin kapısında yatin belhandanin insanları kızdırmak küfür yemek hoşunuza mi gidiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt