Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.162
- 6.331
- 983
Ben zaten cimbomun çocuğu filan demedim renktaş. Öyle cimbomun çocuğu filan yok, hepsi paraya bakar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben zaten cimbomun çocuğu filan demedim renktaş. Öyle cimbomun çocuğu filan yok, hepsi paraya bakar.
Emre bize son zamanlarda girmiş en yağlı 4 kaziktan biridir falcao Babel diagne emre bu kazıklari cikaramayiz zararın neresinden dönersek kar artıkBen zaten cimbomun çocuğu filan demedim renktaş. Öyle cimbomun çocuğu filan yok, hepsi paraya bakar.
Evet istenilen performansı alamadık kendisinden. Ama Alanya'da oynarken baya iyiydi, güçlüydü, sürekli oyunun içindeydi. O eski halinden eser yok şimdi. Tabi sakatlıklar da oldu ama sonuç itibariyle pek faydalanamadık.Emre bize son zamanlarda girmiş en yağlı 4 kaziktan biridir falcao Babel diagne emre bu kazıklari cikaramayiz zararın neresinden dönersek kar artık
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sakatlıklar konusunda elbette haklısın ama bir insan kendine hiç mi bakmaz ya adam uflesen düşüyorEvet istenilen performansı alamadık kendisinden. Ama Alanya'da oynarken baya iyiydi, güçlüydü, sürekli oyunun içindeydi. O eski halinden eser yok şimdi. Tabi sakatlıklar da oldu ama sonuç itibariyle pek faydalanamadık.
Bazen üflemeden de düşüyor, bende bişey anlamadım vallahi.Sakatlıklar konusunda elbette haklısın ama bir insan kendine hiç mi bakmaz ya adam uflesen düşüyor
Bunu yapacak yönetim mi var???Umut Meras , Aytaç Kara devre arası , Salih Uçan ,Ali Akman, Luis Abram, Nicolas De la Cruz sezon sonu bedavaya
Cimbomun çocuğu falan değilmiş beyler TL üzerinden maaşi kabul etmiyor etse de 17-18 milyon para istemiş o yüzden Bizim takımda geleceği olduğunu sanmıyorum Göztepe de para var mossoro yerine istiyorlar
O zaman baya indirim yapması verdiğimiz teklifi kabul etmesi gerekiyor ki bence kalmayı haketmiyorEmre akbaba takımda kalacak
Her soylenene inanmayin Burgay beyCimbomun çocuğu falan değilmiş beyler TL üzerinden maaşi kabul etmiyor etse de 17-18 milyon para istemiş o yüzden Bizim takımda geleceği olduğunu sanmıyorum Göztepe de para var mossoro yerine istiyorlar
Adımı ya doğru yaz yada yazma Demir BeyHer soylenene inanmayin Burgay bey
Bu arada duyduğum bir bilgiyi iletmek isterim sekidika ve biraz para karşılığında halili istiyormusuz
Tayyip Talha Sanuç bundan daha iyi stoper 1.ligde çok potansiyelli oyuncular var da işte biz nedense bir türlü fayda sağlayamadık bi Jesse geldi onunda 90 dk oynadığı maç sayısı bir elin parmağını geçmez herhalde
Aynı fikirdeyim ucuz etin yahnisi yavan olur Türk oyuncu alicaz diye kazıklar yemeye gerek yokAlsınlar aytaç,salih,halil gibi adamları.
Biz akıllanmayız.
Yemin ederim şu transferde dünya üzerinde bizim kadar kötü yönetilen takım yoktur.
Kimsedende tepki yok.
Bıkmadan usanmadan aynı hatalar nasıl yapılır arkadaş.
Buradada aytaç gibi adamı isteyen oldukca fazla.
Biz başınızdaki çapsızlara falan hiç kızmayalaım.Taraftar dahada berbat,
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi