Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam gibi forvete ihtiyac var.shorloth 1.5 sene kiralik anlassak cok sevinirim. Bize hucumda level atlatir. Diagne denen ruhsuz herifi dusununce cok fark yatatir. Illa top atinca gol atan biri degil. Kendi ekmeginide tastan cikartan biri.

4 11 oyuncusu alinsin. Yedek icin oyuncu almasinlar. Takimda yedek olacak cok topcu var.
Emre kilinc icerde oynayacaksa hem sol hem sag kanat lazim. Birisi calim atan biri hiziyla defans arkasina kacan. Top kesen atletik defansif bir oyuncuda lazim. Anca oyle kalite artar

Forvet sol kanat sağ kanat orta saha sol bek neredeyse tüm mevkilere oyuncu lazım bunlar gider çöp bi forvet alırlar bi de onyekuru ve aytaçı alırlar üstüne Kasımpaşaya teşekkür edip kapatırlar transferi. Gomisi ucl varken satıp forvet alamayıp 2 yılda forvete 30 milyon bütçe ayırıp gomisin yarısı etmeyecek adamları kulübe transfer diye yutturan bi yönetimden bahsediyoruz. Sıfır umut.

Sanki ben oynadim ,bayagi yorulmuşum 😂 bu beceriksizlerden transfer mransfer beklemeyin

1-Kemaldeen tarzinda calimci topcu
2-onyekuru tarzi defans arkasina kacan topcu
3-Shorloth tarzi top tutan hizli son vurusu fena olmayan topcu
4- melo gibi top kesen ayagi defansif bir topcu

Boyle net 4 tane 11 oyuncusu almamiz lazim diyecegim hayal iste apoyu gozumun onue getirdim neyse

Marcao diagne satilirsa transfer yapilirda bu zihniyetle zor

1-Kemaldeen tarzinda calimci topcu
2-onyekuru tarzi defans arkasina kacan topcu
3-Shorloth tarzi top tutan hizli son vurusu fena olmayan topcu
4- melo gibi top kesen ayagi defansif bir topcu

kardes bunu yazarken aponun yuzunu hayal et

sonra yine yaz bakalim yazabilecek misin

kayseri ve gümrük maçının travması inanılmaz kötü etki bıraktı. Bu uzun yol illaki puan kaybedilir ama başkası yerimizde olsa bu kadar kolay kaybetmezdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3-4 oyuncu falan asla olmaz.

bizimkileri az çok biliyorsak maksimum bir oyuncu alırız. onu da alana kadar canımız çıkar.

o tercihi de ben kanattan yana kullanırdım. akbaba ve oğulcan'dan oluşan kanat hattı ile en fazla 5. olunur.

Kayserispor'dan ayrılan Hasan Hüseyin Acar: "Transfer teklifi gelirse Galatasaray'da seve seve oynarım." (Radyospor)

Ciddi düşüncem bence devre arası transfer olmayacak. Yani göstermelik 1-2 çöp olur ama gerçek bir takviye olacağını düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt