Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından yıllık 20 milyon lirayı cebe atıp bahane uydurmak adam akıllı idman yaptırırım.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
Aga senin kadar iyi gun dostu gormedim isler biraz kotu gitsin hemen cikiyosun ortaya yemin ederim bu kadar da olmaz yaw

İşte bu yüzden cuma maç olmasın diyorum sonuç kötüyse bir de pandemi varken 2 gün evde kendini yiyorsun.. hala bein kanalları - spor kanalları hiçbirini açamadım gittim öğleden beri mutfaktayim sinirden beyti - tatlı falan yaptım hala saat 6

Bu yönetimden transfer filan beklemiyorum ne Ocak ayında ne de sonrası için beceremezler. Yeter ki daha önce yaptıkları gibi Galatasaray'ın parasını çarçur etmeden gitsinler de

Bu yıl ne olur bilemem bu dar kadro ile olduğu kadar mücadelenin sonuna kadar gitmeye bakarız bu yönetimin bir nane becerebileceği de yok üstüne üstlük para da yok

Bremen’in golünü Eren Sami Dinkçi atmış, adam ilk malında Almanya liginde yazmış, takip etmek gerekir.

Orta saha , kanat ve forvet şart. Diagne ve falcao ile yollar ayrılmalı da kim alacak.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte bu yüzden cuma maç olmasın diyorum sonuç kötüyse bir de pandemi varken 2 gün evde kendini yiyorsun.. hala bein kanalları - spor kanalları hiçbirini açamadım gittim öğleden beri mutfaktayim sinirden beyti - tatlı falan yaptım hala saat 6
Hocam Pazartesi falan yapsak şu maçı ve böyle bitseydi daha kötü olurdu. Cuma'dan daha kötü bir gün varsa o da Pazartesi.

Mayıs'ta seçim var ve sözde seçime hazırlanan adaylar var acaba adaylar hiç bir planlama yaptı mı futbolun yönetimi ile ilgili transferlerin yapımı için bir ekip gibi yada Fatih Terim'i artık Galatasaray Futbol direktörü yapmak ve yerinede Terim'in de planını alarak Okan Buruk yada x(Gallardo, Gasperini yada Pellegrino Matarazzo(Oynattığı sistem tama Tr liginde büyük takım sistemi)) böyle bir planlama yapan bir başkan adayı var mı? Çok merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt