Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Welingtonun sivadigi pozisyonu kurtardi resmen adam. Bizede boyle top kesen sert adam lazim. Genci olsun tabikiJosef Lemina'nın yaşadığı sakatlıkları atlatmış.Yaşı da fazla ama daha fazla maç oynadı..
Çünkü son şansı olduğunu biliyor ve ona göre sözleşme imzalayıp geldi.Falcao ise dünya umrunda değil.
Tamam da saracchi için de burası bir şans yukarıda arkadaşın dediği gibi emre kılınç için de.. adam Sivas'ta 30 metreden takıyordu bizde akbaba gibi vuruyor gerçi akbaba da Alanya'da iyi sut atardı bize gelene bir hal oluyor.
Mehmet Ayan: ''Ali Akman, Orta Avrupa takımlarından birine gidecek, teklifi gördüm. Galatasaray'a gelmesi zor.'' (A Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet Emre Kılınç kaleciyi topla içeri sokabilen bir ayağa sahip ama bizde denemiyor bile.Pas oyunu oynamaya çalıştığımız için şut çekmeyi daha az mı deniyoruz yoksa oyuncular büyük takımda oynamanın baskısını yeterince kaldıramıyor ve denemekten mi korkuyor bilmiyorum.Tamam da saracchi için de burası bir şans yukarıda arkadaşın dediği gibi emre kılınç için de.. adam Sivas'ta 30 metreden takıyordu bizde akbaba gibi vuruyor gerçi akbaba da Alanya'da iyi sut atardı bize gelene bir hal oluyor.
Örnekler daha da çoğaltılabilir.Babel Fulhamda fiziken gayet iyiydi iki sezondur bitik. Diagne bile Kasımpaşa’da çok daha diriydi.
Fener kadrosu cok derin. Samatta perotti sakat olmasina ragmen eksiksiz 11 cikartiyorlar. Uzun vadede hocalari sacmalazsa sampiyon olurlar dedim ki hala iddaa oranlarina gore favoriler.Ali renktas sezon basi feneri ovuyordun simdi besiktasi ovuyorsun. Fener icin n3diyorsun sampiyon olurlar mi
diagne ayakta duramiyor daha. Kayseri macinda getirdiler atamadi. Rizede 0-0 ken 2 pozisyonu yedi. Penalti olmasa belki o macta kayip olacakti. Kasimpasa iyi oynamadik evet. Mac 0-0 ken kaleci ile karsi karsiya kucagina atti kalecinin. Bize daha iyisi lazim. Drdigin gibi top getiren oyunculara ihtiyac var
Evet Emre Kılınç kaleciyi topla içeri sokabilen bir ayağa sahip ama bizde denemiyor bile.Pas oyunu oynamaya çalıştığımız için şut çekmeyi daha az mı deniyoruz yoksa oyuncular büyük takımda oynamanın baskısını yeterince kaldıramıyor ve denemekten mi korkuyor bilmiyorum.
Evet Emre Kılınç kaleciyi topla içeri sokabilen bir ayağa sahip ama bizde denemiyor bile.Pas oyunu oynamaya çalıştığımız için şut çekmeyi daha az mı deniyoruz yoksa oyuncular büyük takımda oynamanın baskısını yeterince kaldıramıyor ve denemekten mi korkuyor bilmiyorum.
Hersey bize bagli on tarafa kaliteli skorer oyuncu alamazsak isimiz zor olur. Eger alirsak zaten bu ligi gotururuz. Ondeki kalitesizlik yuzunden fark acabilirdik su ligde. Hepsi beceriksiz yonetimin sucuFener kadrosu cok derin. Samatta perotti sakat olmasina ragmen eksiksiz 11 cikartiyorlar. Uzun vadede hocalari sacmalazsa sampiyon olurlar dedim ki hala iddaa oranlarina gore favoriler.
Bjk kadrosu dar ama bize gore ozellikli oyunculari fark yaratiyor.
Bizde ise fark yaratan tek fatih hoca. Bugun gorevine son versinler bu takim ilk 8e giremez birak sampiyonlugu.
Habire yaziyorum kaliteli fark yaratan oyuncular transfer etmeliyiz oteki turlu fatih terim de yetmez
Aynen oyle leipzig bizim ligde olsa 95 puanla sampiyon olurlar her sene marttaVar gelmiş
Seyirci baskısı yok
Finansal fair play
Yabancı sınırı geniş
Anadolu takımlarıyla makas tabiki kapanır bunlarla. Az aklı olan varsa adam gibi yapılanarak ambargo koyar lige.
Eğer Salih Uçan gündemdeyse sağ iç olarak onu yazıp Feghouli'yi ileriye atabiliriz o bahsettiğin çalım özelliği olan kreatif oyuncuyu da sol ön için düşünürüzMuslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Feghouli Taylan Emre
Transfer transfer
Diagne
Mevcut ilk 11 de akbaba yerine golcü bir oyuncu ve ogulcan yerine Engin Baytar tarzinda calim özelligi olan kreatif bir oyuncu transfer edilmeli
Aynen oyle leipzig bizim ligde olsa 95 puanla sampiyon olurlar her sene martta