Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar yazalim, aytac salih hasan huseyin kenan karaman gibi hicbir ozelligi olmayan adamlar gelecek hic kimse gelmesin

Aynen oyle leipzig bizim ligde olsa 95 puanla sampiyon olurlar her sene martta

Ne Leipzigmis arkadaş tamam iyi yapilandilar da para var adamlarda.. Bundesliga 2de Atınç için 5 milyon Euro para veren bir takımdan bahsediyoruz adamlar 2. Ligde 5milyona genç oyuncu deneyebiliyor bizim 2. Ligde 5 milyona bonservis artı maaş full takım çıkarır adamlar..

Eğer Salih Uçan gündemdeyse sağ iç olarak onu yazıp Feghouli'yi ileriye atabiliriz o bahsettiğin çalım özelliği olan kreatif oyuncuyu da sol ön için düşünürüz
Sag ve sol kanata driplingi calimi 9lan adamlar lazim. On tarafta da diagne olmamali bence.

Denemiyor değil gücü yok.Akbaba’nın da yok bu adam pata küte vuruyordu sakatlığı geçti toplayamıyor.Uzaktan şut çekmeye gücü olan biri var gibi duruyor mu takımda şuan. Uzaktan gol atan 11 haftada tek Taylan var o da plase attı.
Ben Emre'yi genel olarak beğeniyorum hatta üstüne dusulurse bizim lig için iyi bir box to box olabilir. Ama şutları felaket denemiyor denese de top sürünerek gidiyor sırf o değil genel olarak herkeste bu sorun var
Ya antrenman yapmıyoruz ya da oyuncular kendilerine iyi bakmıyorlar.Ama lige bakıldığında takımlarımızın büyük çoğunluğu böyle.Güçsüz ve fizik olarak zayıf oyunculardan kurulu.

:D güzel kafalar bunlar

Aynen, bizim ligde 3 kuruş parayla çok güzel yapılanma kurulur. Ülke gelişmedikçe futbol da gelişmez. İkisi birbirine bağlı.

Leipzig burada olsa orta sıraların müdavimi olurdu istediği kadar yapılanma yapsın. Hoş gerçi hangi parayla?

FM'ye dewam
Leipzig burada olsa bu ligin tadi kalmazdi emin ol her hafta her takima 5 atarlar ne orta sirasi😀

Leipzig burada olsa bu ligin tadi kalmazdi emin ol her hafta her takima 5 atarlar ne orta sirasi😀
Mevcut kadrosu ile tabiki öyle olurdu.

Benim dediğim buranın şartlarıyla bu ülkenin takımı olsa, aynı yöneticiler yine bulunsa vs vs şartları ile geçerli. O yapılanmayı buradaki 3 kuruşluk parayla yapamazlar.

Benim dediğim buranın şartlarıyla bu ülkenin takımı olsa, aynı yöneticiler yine bulunsa vs vs şartları ile geçerli. O yapılanmayı buradaki 3 kuruşluk parayla yapamazlar.

Atalanta Papu gomezi kadro dışı bırakmış hemen alalım hemen böyle bir oyuncuyu başka türlü getiremeyiz

Ne Leipzigmis arkadaş tamam iyi yapilandilar da para var adamlarda.. Bundesliga 2de Atınç için 5 milyon Euro para veren bir takımdan bahsediyoruz adamlar 2. Ligde 5milyona genç oyuncu deneyebiliyor bizim 2. Ligde 5 milyona bonservis artı maaş full takım çıkarır adamlar..
Adamlar maasa az verip bonservise veriyor biz falcaoya kac veriyoruz yillik? Diagne? Feghouli? Belhanda? Sadece burada 4 tane wonderkid yatiyor. Linnese verilen yillik 1.5 saymiyorum

Senin yanildigin durum şu burada da cok acayip para dönüyor. Galatasaraay fenerin vermis oldugu paralari avrupada buyuk takimlar ve pl takımları haric kimse vermiyor. 20 tane 1m euroya oynayan takimin maas butce 20m euro oluyor oyle hesap et

Ya antrenman yapmıyoruz ya da oyuncular kendilerine iyi bakmıyorlar.Ama lige bakıldığında takımlarımızın büyük çoğunluğu böyle.Güçsüz ve fizik olarak zayıf oyunculardan kurulu.

İyi de bize gelen tüm oyuncular gelmeden önce takımlarında fişek gibiydiler. Bu tesadüf olamaz. Emre Kılınç’ın geçen seneki Fener maçıyla bu seneki Emre bir mi? Tudor zamanı deli gibi koşan her oyuncu hoca geldiği gibi çöktü. Ciğerci , Ndiaye gibi adamlar fiziken fark oluştururken hoca değişimiyle fiziken bittiler.

Saracoğlundaki maç hariç oyuncuların hepsi iki senedir bitik.

İyi de bize gelen tüm oyuncular gelmeden önce takımlarında fişek gibiydiler. Bu tesadüf olamaz. Emre Kılınç’ın geçen seneki Fener maçıyla bu seneki Emre bir mi? Tudor zamanı deli gibi koşan her oyuncu hoca geldiği gibi çöktü. Ciğerci , Ndiaye gibi adamlar fiziken fark oluştururken hoca değişimiyle fiziken bittiler.

Aman hocayı eleştirme linç yiyebilirsin renktaş.

terimden kaynaklaniyor

Halen diagne 20 atar deniliyor yahu atsa nolur takım topu ilerde tutamıyor dönen topları alamıyor Karagümrük maçındaki diagne yerinde tetteh olsa macı rahat alırdık pas oyunu oynuyorsun forvete topu yolluyorsun ayağı odun gibi kaptırıyor hava topu almaz topa iyi vurmaz fizik üstünlüğü yok bitiriciliği hiç yok

İsterse 30 atsın diagne 30 gol atarsa o maçlarda takımın en az 200 300 hucum organizasyonunu oldurur paşama topu getircen kale dibinden gol atıcak onu herkes atar tettehi hiç begnmem vuruş kalitesi leş ama bizde olsa o sovdugunuz emre akbaba emre kılınç feghouli babel gibi adamlar ceza sahasına elini kolunu sallayarak girer

topu ilerde tutarsın sezonda 10 gol atsın ama takımı oynatsın elmander gibi diagne topcu filan degil eren derdiyok bile olsa şu an 5 6 pusn fazlamız vardı

Sezon basi rakimli yerlere gitmek lazim. Fizik gucu icin acaba arastirma yapiyor mu yonetim. Avrupdaki siradan takim bile fiziken turkiyenin en buyuklerinden iyi.

AAK agabey cezali olmasa, sebebi yazardi.

Sag ve sol kanata driplingi calimi 9lan adamlar lazim. On tarafta da diagne olmamali bence.
Tamam Falcao 5 tane Diagne 6 tane gol atmış olabilir bu ligde ama ciddi bir forvet eksikliğimiz var

Falcao artık Galatasaray'ın oyuncusu değil resmen antrenman rapoları filan açıklanıyor Falcao aklıma bile gelmiyor
Babel'in ciddi bir bel sakatlığı olduğu konuşuluyordu
Diagne de gerçekten adamı çok yoruyor tamam ceza sahası dışında pres yapmasını mücadele etmesini takımı ileri taşımasını filan geçtim de ceza sahasınında ağzının içine top atılsa bile bir duruyor ağır ağır sağa sola çekmeye çalışıyor fake atmaya çalışıyor topu kaptırıyor daha şut çekemeden

Yahu Malatya maçını izlerken Tetteh'e Beşiktaş maçını izlerken Aboubakar'a hayran hayran bakar hale geldik milletin forveti yara yıka ilerliyor Diagne müdahale olmadan yere atıyor kendini Falcao canı isterse maça çıkıyordu onu da bıraktı şimdi Babel'de kayıp resmen koronavisirü üstüne bel sakatlığı derken

Elimde öyle bir şans olsa reis takımdaki 3 forveti de gönderip bir Tetteh tarzında fiziği ile rakip defansı ezen hava toplarını toplayan pivot bir de Porto'da sözleşmesi biten Marega'yı takıma katmayı isterdim adam canavar gibi bir şey atletizmi fizik gücü mücadelesi filan korkunç derecede iyi hani şöyle atletizmiyle fizik gücüyle sertliği ile belki Luyindama ile kapışır yani öyle

İsterdim yani bizim de forvetlerimiz sadece ceza sahasında hazır pozisyon beklemesin Fatih Terim'in instagram gönderisindeki gibi dominant forvet ile sahada olmayı :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt