Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar maasa az verip bonservise veriyor biz falcaoya kac veriyoruz yillik? Diagne? Feghouli? Belhanda? Sadece burada 4 tane wonderkid yatiyor. Linnese verilen yillik 1.5 saymiyorum

- Senin ülkene düşük maaşa kimse gelmez.

-Leipzigin de hatalı transferleri vardır illa ki herkes tutmuyor.

-Bu hataları tolare edebilecek mali gücün de yok.

-Leipzig taraftarı bizim gibi her sene şampiyonluk beklemiyor fegh -belh-fernando-gomis -cagne-falcao bu tarz transferler direk katkı almaya yönelik takımı toparlayacak adamlar tutar tutmaz o ayrı konu aradaki mantalite farkını belirtmek için örnek verdim.

-Biz ancak marcao gibi gözden uzak oyuncuları alırız zaten ciddi potansiyelli bir genç buraya gelmez .. Marcao tuttu bakma tutmasa fb gibi olurduk ..

-Biz ve fb para konusunda diğer kulüplerden daha fazla zorlanıriz...en basit tetteh olayı hatta bjk bile bu konuda cok daha rahat çünkü onları da küçük ölçekli takım olarak görüyorlar..

Bu demek değil ki yöneticilerin yaptığı hatalari savunuyorum.. Adam akıllı yönetilsek biz de fener de lige ambargo koyacak güce sahip ama Leipzig falan bize göre çok uç örnekler oluyor

Aga burda olsalar boyle sponsor bulamazlardi diyor berke renkdasimiz. Ordaki leipzig olsa 120 de alabilir zaten
Ben de mevzu sponsor degil diyorum verilen maaslar. Leipzig olma salzburg ol. az maas ver bonservis verip iyi oyuncu al yoksa bugunku gibi satabileceğin 2 oyuncu olur kadronda. muslera bile satilamaz. Bjk atibaya 500bin veriyor, musleraya biz 2.5tan fazla vericez. peki dunyanin herhangi bir yerinde musleraya 1.5 veren var mi?

Ben de mevzu sponsor degil diyorum verilen maaslar. Leipzig olma salzburg ol. az maas ver bonservis verip iyi oyuncu al yoksa bugunku gibi satabileceğin 2 oyuncu olur kadronda. muslera bile satilamaz. Bjk atibaya 500bin veriyor, musleraya biz 2.5tan fazla vericez. peki dunyanin herhangi bir yerinde musleraya 1.5 veren var mi?
Ya senin mantığına göre Galatasaray da Almanya'da olsa ilk sıralara oynayacak bir takım olur mevcut taraftar potansiyeli vs orada da olsa

- Senin ülkene düşük maaşa kimse gelmez.

-Leipzigin de hatalı transferleri vardır illa ki herkes tutmuyor.

-Bu hataları tolare edebilecek mali gücün de yok.

-Leipzig taraftarı bizim gibi her sene şampiyonluk beklemiyor fegh -belh-fernando-gomis -cagne-falcao bu tarz transferler direk katkı almaya yönelik takımı toparlayacak adamlar tutar tutmaz o ayrı konu aradaki mantalite farkını belirtmek için örnek verdim.

-Biz ancak marcao gibi gözden uzak oyuncuları alırız zaten ciddi potansiyelli bir genç buraya gelmez .. Marcao tuttu bakma tutmasa fb gibi olurduk ..

-Biz ve fb para konusunda diğer kulüplerden daha fazla zorlanıriz...en basit tetteh olayı hatta bjk bile bu konuda cok daha rahat çünkü onları da küçük ölçekli takım olarak görüyorlar..

Bu demek değil ki yöneticilerin yaptığı hatalari savunuyorum.. Adam akıllı yönetilsek biz de fener de lige ambargo koyacak güce sahip ama Leipzig falan bize göre çok üç örnekler oluyor
Bunun sebebi galatasaray ve feneri ENAYI olarak gormeleri. Oyle de zaten

Sezon basi rakimli yerlere gitmek lazim. Fizik gucu icin acaba arastirma yapiyor mu yonetim. Avrupdaki siradan takim bile fiziken turkiyenin en buyuklerinden iyi.
Maç içinde kaç kere takım 50 metre geriye koşuyot hiç baktınızmı anadolu takımları seni ne kadara geriye koşturursa maçı kazanma şansı okadar artar ogulcsn sıgırı yüzünden en az 3 4 kere diagne denen adam yuzunden en az 3 4 kere akbaba ve emre yuzunden bir iki kereki bu kabul edilebilir pas oyunu oynuyorsan ilerdeki forvetin gomis gibi baros elmander gibi sırtı donuk oyunu bilecek topu dikinr oynadınmı kaybetmeyecek orda alıp ya kanada acacak yada ince iş yapabilecek falcao da bunu hiç yapamadı çünkü fiziği bitik

Diagneye mecbur kalmadıkca pas verilmiyor kanatta 10 topun yarısını kaybeden ayagı kalas gibi ogulcsn belhanda desen zaten top kaybetmr ustası artık anadolu takımları eskisi gibi degil oyunu oraya yıkmazsan adamda biglia var iki kısa bir uzunla golu atıyorlar

taylan gibi birde 8 numara bulup birde gercek santraforla on alan baskısı yaparsın yaptıkta

Fernando Ndiaye Rodrıguez Feghouli Belhanda ve Gomisle olumune pres yaptık
şimdi bu isimlerin yerinde kimler var bakın bakalım

Sahipli kulüplerle hesap vermeyen iş adamlarının yönettiği kulüpleri kıyaslamak = KOMİK

Dünyanın hiç birinde bizim durumun örneği yok futbolda. Ya yöneticiler futboldan gelme oluyor ya da kulüpler sahipli oluyor.

Sahipli kulüplerle hesap vermeyen iş adamlarının yönettiği kulüpleri kıyaslamak = KOMİK

Dünyanın hiç birinde bizim durumun örneği yok futbolda. Ya yöneticiler futboldan gelme oluyor ya da kulüpler sahipli oluyor.
Dogru o yuzden ya satilmasini ya da taraftarına tamamen acilmalisini savunuyorum. Dunyanin hicbir yerinde sorumlulugu kimsenin almadigi boyle bir sacma duzen yok. Bu sekilde sampiyon olsan bile her sene batmaktasin.

Transfer başlar başlamaz 1-2 kişi almak lazım çünkü o ara fikstür çok sıkışıyor en azından elimizde hem yeni koz olur hem de takıma heyecan gelir.

Var gelmiş
Seyirci baskısı yok
Finansal fair play
Yabancı sınırı geniş

Anadolu takımlarıyla makas tabiki kapanır bunlarla. Az aklı olan varsa adam gibi yapılanarak ambargo koyar lige.
Yaw adam gibi 2 transfer yapsaydik cok rahat sampiyon olurduk. Inan simdiye kadar 12'de 12 dahi yapabilirdik. Hadi fb Alanya maclari neyse ama Kasimpasa, Kayseri, Karagumruk cok rahat yenilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt