Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_2578.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 imkansız renkdaş. Bi kere sahaya indi maçtan sonra böyle salaklık olmaz kafadan min 4 maç o zaten

2 de direkt kırmızı etti mi 6

Hakaret vs söylemlerini demiyorum bile. 2 veya 3 ordan gelir.

8 veya 9 maç gelecek gibi
cagdas atan aynı mevzudan 2 maç ceza alıp,cezası 1 maça inerken,sergan yalcın para cezası ile yırtarken fatih hoca 50 maç ceza alacak.ne guzel mantık bu böyle,di mi?medyanın algısına canak tutuyosunuz,3-4 maça razı etmeye calısıyolar taraftarları bu guzel öngörülerden ötürü.iyi forumlar

bjknin fiksture bir göz attım önümüzdeki 4-5 maç çok zor görünmüyor.. ama sonrasında yaklaşık 15 maçlık periyodun 10 u zor maç.. her zaman bu sans olmaz yanlarında o dönem ciddi kayıplar yaşayacaklardır.. forzada mart gibi sezon bitti önümüze bakalım başlıklarını görür gibiyim

bjknin fiksture bir göz attım önümüzdeki 4-5 maç çok zor görünmüyor.. ama sonrasında yaklaşık 15 maçlık periyodun 10 u zor maç.. her zaman bu sans olmaz yanlarında o dönem ciddi kayıplar yaşayacaklardır.. forzada mart gibi sezon bitti önümüze bakalım başlıklarını görür gibiyim

Aman aman top da oynamıyolar zaten 2 maç kaybetmelerine bakar sezondan kopmak.

pek ümitli olmasam da umarım gerekli takviyeleri yapabilir bu çapsız yönetim. En azından 1 orta saha, 1 forvet ve 2 kanat şart oğlu şart.

Gidecekse stoperlerin yerine de 1 oyuncu ve kesinlikle sol bek de gerekli. Sezon sürekli sakat Saracchi kazması ve çıtkırıldım Emre Taşdemir ile bitmez.

Ayrıca geleceklerden ziyade mutlaka Falcao, Babel, Etebo, Ozornwafor, Şener gibi verim alınmayan adamlarla da vedalaşmak şart. Hatta Emre Akbaba ve Diagne denilen futbol özürlüleri de gidebilir.

ilk 11 e 5 transfer lazım.ligdeki en kötü ve en eksik kadroya sahibiz sanırım.2 mac iyi ,2 maç kötü oynayan feghouli,belhanda var dahası.

Bilhassa zorlu maçlarda kötü oynayıp kazandılar.. başak ve ts maçları birer futbol mucizesiydi tek düzgün oynadıkları maç fener maçıydı onu da aldılar..

Isabetli transferler yapmislar. Fener dünya kadar adam aldı ama bir Aboubakar,ghezall,rossier bulamamislar.

cagdas atan aynı mevzudan 2 maç ceza alıp,cezası 1 maça inerken,sergan yalcın para cezası ile yırtarken fatih hoca 50 maç ceza alacak.ne guzel mantık bu böyle,di mi?medyanın algısına canak tutuyosunuz,3-4 maça razı etmeye calısıyolar taraftarları bu guzel öngörülerden ötürü.iyi forumlar
Cagdas neden kirmizi gordu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt