Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kenarda durması gereken tek kişi rieradir umit ve levent kulubeye bile girmemeli hoca en son cezalı olduğunda leventin neler yaptığını unutmadik

Herşey kadro değil ki Sergen şu ana kadar maximum verim aldı kadrodan..fbnin kadro sistemsiz oynatıldığı için millete bu kadar çöp geliyor.. adamlar necip monteroyla gitti kadıköy'den 3 puan aldı bunu kadroyla aciklayamayiz

beşiktaş medyada lanse edildiği kadar zayıf değil.
hücum hatları bizden iyi, sağ bekleri bizden iyi. orta sahaları da dengeli. rosier, mensah, nkoudou, ebubekir ve gezzal gayet iyi oyuncular. bizde olsalar ilk 11'de oynarlar.
fener'in kadrosu ise beşiktaş'tan da bizden de daha geniş ama henüz bunu kullanamadılar.

avatarı kaldırır mısın illa dava mı açalım ahbab !

Emre yıllardır icerde görevini layıkıyla yapmakta , kendisi koyu 1 Galatasaraylidir. Mert Hakandan bizi kurtarmasi fenerin parasini saçma sapan yerlere saçması filan bunların nedeni sence baska ne olabilir

Fremad Amager Yardımcı Antrenörü Timur Daguev: "Galatasaray, Emmanuel Toku'yu takip ediyor. G.Saray'ın ne kadar istekli olduğunu bilmiyorum ama görünüşe göre Toku basında çok popüler. Çünkü Türk gazetecilerin telefon numaralarını engellemekten sıkıldım"

Kenarda durması gereken tek kişi rieradir umit ve levent kulubeye bile girmemeli hoca en son cezalı olduğunda leventin neler yaptığını unutmadik
TFF 2.Lig takimi bile calistiramayacak adamlar bizde antrenörlük yapiyor. Fatih Terim derhal Bülent Korkmaz'i yardimci antrenörlüge getirmeli.

Fremad Amager Yardımcı Antrenörü Timur Daguev: "Galatasaray, Emmanuel Toku'yu takip ediyor. G.Saray'ın ne kadar istekli olduğunu bilmiyorum ama görünüşe göre Toku basında çok popüler. Çünkü Türk gazetecilerin telefon numaralarını engellemekten sıkıldım"
Bu eleman ile daha önce de adımız anılmıştı değil mi ?

Hoş artık birileri ile adımızın anılması futbolcuyu izliyor olmamız filan hiçbir şey ifade etmiyor transfer edemedikten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt