- 18 Mayıs 2011
- 53.307
- 57.252
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük üstat Murat DENIZCI herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmadı mı hala ?
Bilmem Ahmet miydi rengim? Dogrudur.Ahmet denizci değil miydi
Diagne oynarken spikerlerden sürekli duyduğum sözler '' İstediği gibi önüne alamadı, bir adım geride kaldı, pasını istediği gibi aktaramadı''. Bu tarz söylemleri sürekli duyuyorsak bu adamın Galatasaray'da işi yok. Biz her zaman ligin en iyi forvetlerine sahip olduk yerli de öyleydi yabancıda şu anda biri kafadan sıkıntılı diğeri beden olarak sıkıntılı iki adamla uğraşıp duruyoruz...Forvet lazım. Top geldiği zaman pişik olmuş gibi hareketler yapmayacak forvet. Geriye kalan çözülür
Bir de şöyle düşünmek lazım bu oyuncunun olgunluk yaşı gelmiş 26-27 bence futbol için en güzel yaşlardan biri. Ben oyuncuyu izlemedim bişey diyemem ama eğer denildiği kadar iyiyse bu yaşa kadar milli takımda oynamamış diye bakmamak lazım bence. Örneğin taylan gibi. Onyekuru gibi bi oyuncu ve forvet zaten gelmeli ona katılıyorumZinckernagel konusunda ben 26 yaşına gelmiş milli takım formasını giymemiş olması ve Norveç Liginde performansının yanıltıcı olması sebebiyle herkes kadar pozitif değilim en azından süpheliyim. Onyekuru makul şartlarda ve satın alma opsiyonlu gelmeli artık ama bize orta saha ve forvet asıl elzem olanlar...
Way be baronun nicki de kolpaymış demek kiBüyük üstat Murat DENIZCI herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmadı mı hala ?
doğru, belhanda, feghouli, gustavo, kruse gibi oyuncular zaten neredeyse bu kadar alıyor , burası Katar ligi normaldirhazır kerizi bulmuşken bence az bile istemiş.
bilmiyom iyiyim herhaldeKeyifler nasıl rtaş
iş yapacak adam bitiremiyor yönetimBöyle böyle seviyeyi mağmaya indirdik.
Emre akbaba gelsin rotasyonda iş yapar,
Emre kilinc gelsin rotasyonda iş yapar,
Arda gelsin rotasyonda iş yapar,
Ömer gelsin rotasyonda iş yapar,
Ogulcan gelsin rotasyonda iş yapar.
Bizde rotasyonda iş yapacak bı 20tane oyuncu var zaten asıl iş as takımda iş yapacakları almak