Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1,5 senedir ilk defa futbolcu videosu izledim,memnun kaldım.çalım,pas,son vuruslar kaliteli ama en önemlisi patlayıcı özelliği topla.bi anda topu kapıp, cezasahasına iniyo,ayrıca mucadeleci bi hucum oyuncusu gibi.kanatta da oynuyo.ve videoda milli takım performansı var
Toku baya yetenekli çocuk ama zor transfer talipleri var özellikle CSKA Moskova

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

13te 2. lig maclari oynanacak

Abdussamed Karnucu (Tarsus Idman Yurdu): ilk 11de

Ercan Sirin (Serik Belediyespor): yedek
Ramazan Civelek (Sakaryaspor): yedek
Metehan Mertöz (Eyüpspor): yedek

Batuhan Ahmet Sen (Hekimoglu Trabzon): kadroda yok

Halil ibrahim dervişoğlu forvete iyi gider. 21 yaşında twente'de kiralik suan, ümit milli takimda izledim gayet iyi. Izliyordur bizim scout ekibi kesin

yerli alacaksan bu tarz yani hili, berat gibi gençleri alacaksın.Belki bu adamlar bizim seviyemize çıkamayacaklar ama bir ihtimal tutma ihtimalide var.anadolu taakımlarında sivrilmiş maksimumu o olan adamları almaktan vazgeçmeliyiz.

ama devre arasındada halil gibi berat gibi adamlar elzem değil.İlk 11 e net adamlar alınsın ondan sonra ne halt yapıyorlarsa yapsınlar.

kiralık mış,gençmiş, yaşlıymış, pahalıymış gibi saplantılara girmesinler.tek kriter fark yaratacak kaliteli oyuncu olsunda nasıl olursa olsun.
yok satışı olmayan oyuncu alınmazmış..EE nasıl alacaksın hm kaliteli hem genç hemen katkı verecek oyuncuyu.Mecbur ya kiralık olacak yada bonservisi elinde olacak.Mesela aatiba gibi bir adam var ileride satamayız diye almayacakmısın.Böyle bir mantık yok.

Yazdım sildim kadroyu o kadar eksik var ki bu kadar para harcayıp elimizde doğru dürüst kadro olmaması garip .Bu takıma kadro planlamasını yapacak biri lazım .kaleci Muslera yoksa plan yok sağ sol bekler orta saha forvet hiçbirinde geleceğe dönük plan yapılmamış defans göbeği genç diğerleri plansız programsız .Yani ara transferde yüzde yüz tuttursak bile sezon sonu sil baştan bir kadro planlamasi yapılmali.Takim gençler ile tecrübeli kaliteli iki üç isim ile harmanlanip maaş butcesi düşürülmeli her mevkide en az üç kaliteli oyuncu olmalı bu kadar bütçe ile nasıl beceriksiz planlama bu

Eskiden olsa Anadolu takimlari 8.hafta gibi yavas yavas alt siralara düserdi ve yukarisi ile puan farki acilirdi. Artik büyük takimlar ciddi kan kaybetti. Virüsten dolayi seyircisiz oynanan maclarda artik ic saha - dis saha kavrami kalmadi denilebilir. Enteresan sonuclar cikiyor ortaya. Hic bir takim ve hoca ciddi bir fark yaratamadi.

Denizli yeni hocasiyla Alanya'ya karsi sanki bir büyük takima karsi oynuyormus gibi oynadi ve Alanya %80 topla oynamasina ragmen gol atamadi. Artik Alanya deplasmanda ciktigi maclarda Denizli gibi oyun anlayisina sahip takimlara alismali.

Üst üste yüksek tansiyonlu maclardan daha diri cikan takim bir adim öne cikacaktir. Simdi yavas yavas gecen senelere göre fazladan oynanacak olan 6 maca geliyoruz.

Bizim sansimiza sanirim hafta icine düsen maclarda 3 deplasmanimiz var. Konya, Ankaragücü ve Denizli bunlar da. Nispeten yumusak takimlar denilebilir (suan icin).

Beklenen sicramayi bence Besiktas yapacak. 4 mac üst üste hep helva takimlarla oynayacaklar. Bizi de yenerlerse ciddi anlamda avantaj yakalayacaklar.

Anadolu takımlarında hiçbir fark yok.Hepli leş.
büyük takımlar poyansiyeli doğrultusunda inanılmaz kötü yönetiliyor.
uzun zamandan beri büyükler aynen portekiz ve yunanistanda olduğu gibi ligi domine etmeleri lazımdı.
özellikle biz.Hadi diğerlerinde o maya yok..Ama biz transfer dönemlerinde rezalet yönetiliyoruz.Şu anki kadronun açıklaması yok.şimdiye kadar bu transferleri yapanların defolup gitmeleri gerekiyordu.

Falcaodan sonra ağzımız yansada, bir Diego Costa bu ligin içinden geçer. Sözleşmesi haziranda sona eriyormuş. Tam ligimize göre kuvvetli santrfor, 3/4e ikna edebilsek süper olur.

Atleticoya transfer oldugundan sonra adam sakatlik yüzünden 65 mac kacirmis. Bir kerede cirkefligi yüzünden 8 mac ceza yemisti. Ortalama 20 ye yakin mac kaciran adama öyle para verilmez.

Sağ Kanatta Garry Rodriguez Sol kanatta Onyekuru ilerde Ahmet Musa ile Ze luis brehhhhhh☺☺

Garry Rodriguez Onyekuru

Ahmet Musa_Ze Luis
Garry'i sağ kanada koyacağıma Yunus Akgün'ü Adana Demirspor'dan geri çağırırım daha iyi. Şu adamın sağ kanatta veriminin %80 düştüğünü görmedik mi hala. Garry yerine farklı bir sağ kanat alınmalı eğer Feghouli sağ iç oynamaya devam edecekse.

IMG_1501.webp

Umudu olan var mı cidden ?

Şu fotoya bakınca ne görüyorsunuz ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Garry'i sağ kanada koyacağıma Yunus Akgün'ü Adana Demirspor'dan geri çağırırım daha iyi. Şu adamın sağ kanatta veriminin %80 düştüğünü görmedik mi hala. Garry yerine farklı bir sağ kanat alınmalı eğer Feghouli sağ iç oynamaya devam edecekse.
Yunus Akgünü koyarsın ama takimın adi Galatasaray Demirspor olursa koyarsın Yunus daha 100 fırın ekmek yesinde sonra ilk 11 olur,Garry sola Onyekuru Sağ kanatta olabilir mac esnasinda bu degisimleri yapmak cok zor olmasa gerek .Feghouli artık huzurevinde sağ kanada gecsin bitti artik onun işi 1 mac var 15 mac popoyu kaldiramiyor.

Karagumruk macini direk kapattim yenilibce Marcao ne yaptida kirmizi yedi mac bitince? bir dahada bulamadim o pozisyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt