Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry Rodrigues iş yapar

Şu yönetimden çok daha fazlasini beklememek lazım

Feghouli,saracchi,luyindama dışındakiler tamam saracchi sol atarfta olmuyor luyindama sürekli pas hatası yapıyor,feghouli canı isterse oynuyor

Luyindama ligin en iyi iki stoperinden biridir. Diğeri için bkz: Marcao

Feghouli ve saracchi bu sezonluk garantiler. Belki seneye...

Raşit Altun: “İyi stoper dediğin gol atar, bu yüzden Marcao ve Luyindama ligde en iyi 5 stoper arasına girmez!”

Bizim eşekler her topu istinasız ön direğe vurmasalar Luyi de gol atar bol bol. Ne zaman top altıpas ve penaltı noktası arasına açılsa Luyi tehlike yaratıyor. Oraya dört top atsalar birini gole çevirir Luyi zaten. Herifi tutmak veya kontrol etmek imkânsız.

Abartmıyorum Avrupa'da duran topları en kötü kullanan takım biziz. Millet duran toplarla maç kazanıyor. Cuma günü Union Berlin iki kornerle Dortmund maçını aldı mesela.

sent via GSC

Bizim eşekler her topu istinasız ön direğe vurmasalar Luyi de gol atar bol bol. Ne zaman top altıpas ve penaltı noktası arasına açılsa Luyi tehlike yaratıyor. Oraya dört top atsalar birini gole çevirir Luyi zaten. Herifi tutmak veya kontrol etmek imkânsız.

Abartmıyorum Avrupa'da duran topları en kötü kullanan takım biziz. Millet duran toplarla maç kazanıyor. Cuma günü Union Berlin iki duran topla Dortmund maçını aldı mesela.

sent via GSC

Aslinda on direk rakiplerin en savunmasiz oldugu yerdir ama elinde Gökhan Gönül yok.

Aslinda on direk rakiplerin en savunmasiz oldugu yerdir ama elinde Gökhan Gönül yok.
Elinde buna uygun adam olursa evet ama bizde hem öyle bir adam yok hem de gerçekten yıllardır hep aynı şeyi deneyip farklı sonuç bekliyorlar. Görmüyorlar mı bilerek mi görmek istemiyorlar anlamıyorum gerçekten. Kullandığımız her duran top rakibe gidiyor ve daha kötüsü genelde rakibin (kontra-)atağını başlatıyor direkt.

sent via GSC

Ligin 2.yarısı çok daha çetin olacak. Ocak'tan sonra 20 maç daha kalıyor. Nisan ayında felan toplam 6 maç olacak. Kadroyu geniş tutmalıyız coronadan dolayı.

Sekidika-Etebo-Falcao'dan çıkıp yerlerine 3 tane sağlam yabancı ile 1-2 tane alternatif yaratması açısından yerli almalıyız. Lamı cimi yok bunun.
2. yarı çok fazla maç olacak ve böyle Kayseri-Karagümrük gibi hatalara yer olmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt