Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bartug oyle biri değil
Sergencim heycanini anliyorum da yunus da öyle degildi daha birsuru övdugun genc de öyle degildi. Hepsi kaybolup gitti. Birakin övmeyin şu cocuklari oynasinlar önce görelim bi sonra en cok ben överim zaten. Ali yavuza yapilanlar daha tap taze. Salin şu cocuklari önce bi göstersinler kendilerini

Ep6t9EwWMAAecjC

bu kim
Yeni mu foto eski mi?

Sergencim heycanini anliyorum da yunus da öyle degildi daha birsuru övdugun genc de öyle degildi. Hepsi kaybolup gitti. Birakin övmeyin şu cocuklari oynasinlar önce görelim bi sonra en cok ben överim zaten. Ali yavuza yapilanlar daha tap taze. Salin şu cocuklari önce bi göstersinler kendilerini
Ben altyapiyla eskisi kadar ilgili değilim. Bartug hirsli ve lider ozellikli,o karakterde degil dedim.buralarda da durmaz,ozan gibi avrupaya gider

Kerem trabzon macinda kadroda olur ama sans bulsa bile o da son 5 dk anca olur. Gencler macinda 11 oynar belki kerem.Yedekte dahi olsa bi sure,bundan sonra oyuna girecek ilk kisi zaten hucum icin

Bartug Elmas.

Bu cocuk cok yetenekli diyorlar, avrupada ismi geciyor.
Cok ama cok ümütliyim bu cocuktan Insallah oynatirlar gelisir yoksa bundanda gecen daha 17 yasinda simdi zamani

Taylan ve belhanda ceza sinirinda antalya macinda kendini ilk 11de bulabilir

Yunus Akgünü koyarsın ama takimın adi Galatasaray Demirspor olursa koyarsın Yunus daha 100 fırın ekmek yesinde sonra ilk 11 olur,Garry sola Onyekuru Sağ kanatta olabilir mac esnasinda bu degisimleri yapmak cok zor olmasa gerek .Feghouli artık huzurevinde sağ kanada gecsin bitti artik onun işi 1 mac var 15 mac popoyu kaldiramiyor.
Yunus Akgün adını zaten abartı olsun diye veriyorum orada eğer dikkat edersen. Garry sağ kanat falan oynayamaz. Onyekuru da oynayamaz. İkisi de sadece sol kanatta oynayan futbolcular. Feghouli de sağ iç oynasın. Sol kanat Onyekuru sağ kanat Garry hariç herhangi biri, sağ iç de Feghouli işte. Kanat oyuncusunun her iki kanatta da oynayabileceği saçmalığını kim çıkardıysa aklından şüphe ederim. Nasıl sol bek ve sağ bek fark ediyorsa sağ kanat ile sol kanat da fark ediyor. He Nagatomo ve Linnes gibi iki bekte oynayan futbolcular olduğu gibi iki kanatta da oynayabilen futbolcular yok mu? Var elbette. Ama ne Onyekuru ne Garry onlardan değil. İkisi de sağda oynasınlar 15. dakikada saç baş yoldurtur. Başka bir sağ kanat bulmak zor değil.

Kulübümüz ile Nesine.com arasındaki sponsorluk anlaşması imza töreni, Başkanımız Mustafa Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Dorukhan Acar'ın katılımıyla bugün saat 15.00'te @GSTV ve YouTube kanalımızdan canlı yayınlanacaktır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt