Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.271
- 15.099
- 1.878
Aytac icin Ciner bizden rahat 1,5-2 milyon istemezmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi takımda as takımda oynayacak futbolcu sayısı 6-7. Biz hala yedege adam mı alacagız. Emre K , Feg, Taylan, 2 tane stoperden biri gidecek mecbur, Muslera, Sarac, Omar. Bide yedeklere bak: Kerem, Sekidika, Ogulcan, Linnes, Donk, Babel, Diagne, Sener, Fatih. Yedek coplugu resmen.Aytaç makul bir kontrat ile iyi hamle olur. Gömüldüğü kadar bir oyuncu değil. Faydalı olur.
Itiraz ile 2-3 maca düşer. Birini gecenki macta cekmiş oldu.4 maç ceza vermişler diye duydum. Yazıklar olsun.
abi sen su duyum işine hiç girmesen. Sonra forum karısıyor.4 maç ceza vermişler diye duydum. Yazıklar olsun.
Duydum dediysem duyum manasında değil, Twitter'daki Galatasaray hesaplarından duydum.abi sen su duyum işine hiç girmesen. Sonra forum karısıyor.
Abi takımda as takımda oynayacak futbolcu sayısı 6-7. Biz hala yedege adam mı alacagız. Emre K , Feg, Taylan, 2 tane stoperden biri gidecek mecbur, Muslera, Sarac, Omar. Bide yedeklere bak: Kerem, Sekidika, Ogulcan, Linnes, Donk, Babel, Diagne, Sener, Fatih. Yedek coplugu resmen.
Hala Aytac gelsin yedege, Menemenden stoper gelsin yedege, Mehmet Özcan yedege, Kenan Karaman yedege (asla bizim as forvetimiz olamaz)
Kesinlikle ademe hepimiz laf etmişti şimdi diyoruz ki neden yolladıkAytaç makul bir kontrat ile iyi hamle olur. Gömüldüğü kadar bir oyuncu değil. Faydalı olur.
4 maç ceza vermişler diye duydum. Yazıklar olsun.
Duydum dediysem duyum manasında değil, Twitter'daki Galatasaray hesaplarından duydum.
Ah Sami ah. Duydum dediysem Twitter hesaplarından duydum diyorum. Yani transfer duyumu gibi kaynaklara ulaşarak yada bilgilere ulaşarak değil, sen bu farkı anlayacak kadar akıllısın.
Ah Sami ah. Duydum dediysem Twitter hesaplarından duydum diyorum. Yani transfer duyumu gibi kaynaklara ulaşarak yada bilgilere ulaşarak değil, sen bu farkı anlayacak kadar akıllısın.
Marcao kac mac?4 maç ceza vermişler diye duydum. Yazıklar olsun.
Ara yok.İlk devre kaç hafta sonra bitiyor ? Ve hicmi ara olmayacak